Witaj Nieznajomy!
|
temat: Heroes III: Day of Reckoning komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 22 - 23 - 24 | |
Kammer |
Dzięki uprzejmości Żużla, prominentnej postaci na heroesowej scenie PVP, fani mogą teraz obejrzeć wyczerpujące podsumowanie wszystkiego, co obecnie wiemy z publicznych źródeł na temat projektu Day of Reckoning! Mamy nadzieję, że ucieszy Was ten filmik i informacje w nim zawarte, jak również screeny, które zostały przygotowane specjalnie na jego potrzeby. |
Adams |
O tak, bardzo ucieszył. Wielkie dzięki! :) |
Szaman |
Ooo... Co za miła odmiana od tego szaleństwa z pseudo herosem (olden). Widzę że nawet zmienili oręż pierwszej pozimowej jednostki? Super nawet mi się podoba:) I muszę przyznać że wszystko super im wychodzi... pomimo krótkiego widoku na jednostki, mam tylko zastrzeżenie do Yeti i to praktycznie wszystko. Vori wygląda bajecznie! Mam nadzieje że "przeprawa" Gelu do Vori będzie bardziej rozbudowana niż na zasadzie "..zbuduje sobie łódkę i w jeden dzień dopłynę sobie". Vori było trudną dostępną wyspą i nie sądzę że dostanie się do niej była tak łatwe:) |
ShEv441 |
Bardzo podoba mi się to co zobaczyłem, fajne podsumowanie wcześniejszych informacji. Z nowych ciekawych rzeczy: - artwork cyberzombie i pyro wyglądają bardzo dobrze, - modele bohaterów forge wyglądają fajnie na mapie, - nowe screeny miasta Grota oraz nieco więcej widać ich terenu, Niektórzy bohaterowie Pałacu wyglądają trochę kreskówkowo/komiksowo? A może mi się wydaje, bo pierwszy raz oglądam. Czekam na kolejne informacje i nie mogę doczekać się premiery. |
Andruids |
Szaman: Ooo... Co za miła odmiana od tego szaleństwa z pseudo herosem (olden). Rzeczywiście niesamowita odmiana. Mod do trójki? Z nowym miastem i kampanią? Tego jeszcze przecież nie było. Za to nowa gra? Fuj, no ileż można. Dodam przy okazji (żeby nie było, że tylko przyszedłem wbijać szpilę), że uważny czytelnik artykułu w CD-Action poświęconemu Dniu Rozliczenia, mógł znaleźć informację, która nie została w ogóle poruszona w materiale wideo. Dla osoby z wewnętrznego kręgu może się to wydawać wręcz rażące, i zgaduję, że pewnie dlatego na innych forach FirePaladin zawsze zaznacza, że spekulacje są po stronie Żużla. I to nie jest w żadnym wypadku krytyka autora materiału! Nazwijmy to... "wskazówką". Jak znaleźć "jedną z ukrytych wiewiórek". I ciekawostki, o których nikt nie wspomniał: Jakiś Kobold jako alternatywna/neutralna jednostka w Lochu? Yhhhh... tak czy siak wymaga poprawek, przynajmniej jego ikona. Odstaje na maksa od pozostałych stworzeń. EDIT: Bank duchów z Tides od War. (dziękuję za sprostowanie, avatarze) |
Bacus |
Pan Maruda, niszczyciel dobrej zabawy i uśmiechów dzieci: Rzeczywiście niesamowita odmiana. Mod do trójki? Z nowym miastem i kampanią? Tego jeszcze przecież nie było. No czego można oczekiwać od kogoś z Jaime Lannisterem bez oka w kapturze w avatarze? Jak można nie jarać się 16 iteracją Forge, 42 wizją Vori, tym razem wyjątkowo interesującą z Krasnoludami, ale w czerwonej czapce, Czarodziejami, ale bez brody, Olbrzymami czy lodowymi kobietami? Przecież to jest rewolucyjna, niespotykana i niespodziewana odmiana od tego co znamy... do tego miasto z grzybami? Cytat: Jakiś Kobold jako alternatywna/neutralna jednostka w Lochu? Yhhhh... tak czy siak wymaga poprawek, przynajmniej jego ikona. Odstaje na maksa od pozostałych stworzeń. Czy on ma świeczkę na głowie? Jak w pewnym... nielubianym uniwersum? Nie... nie zrobiono by tego... Jak wizualnie to wszystko wygląda bardzo ładnie, mapa wygląda super, zamki na mapie przygody świetnie i graficznie jest to bardzo dobry produkt, tak portrety bohaterów moim zdaniem odstają i nie wyglądają tak dobrze jak reszta. No i dla mnie to cierpi na to samo co Cove od Hoty, może i ładne te miasta, ale nudne. No, ale jak wyjdzie to pewnie człowiek zagra z dwie mapy i odstawi heroski na kolejne pół roku. Czekam na więcej! |
Adams |
Pewne aspekty może jeszcze zostaną doszlifowane, wszakoż na szybkie wydanie się nie zapowiada. Obstawiam, że co najmniej dwa lata poczekamy. ;) Z Forge pokazano stosunkowo niewiele, ale to najbardziej mi się podoba. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 22 - 23 - 24 |
temat: Heroes III: Day of Reckoning | wróć do komnaty |