Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: Heroes III: Day of Reckoning
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12

witchking PW
6 października 2022, 11:46
Tutaj znowu wracamy do dyskusji co do samej koncepcji miasta Vori.Spory o to na ile to miasto magii a na ile barbarzyńców toczy się pryz okazji każdego projektu. Tutaj koncepcji moim zdaniem jest spójna a sam etap koncepcyjny jest już dawno zakończony. Oczywiście dzielenie się swoimi wizjami Vori zawsze jest wskazane i ciekawe, ale na tym etapie raczej nie wpłynie na ogólną koncepcję.

Xfing PW
6 października 2022, 13:16
Lodowe Olbrzymy Vori były wspomniane w MM8 - wiemy o nich tylko dwie rzeczy: że prowadziły wojnę z Minotaurami z Ravage Roaming (choć nie wiadomo, o co ta wojna się toczyła i kto ją wygrał), oraz że są jednymi z najlepszych na świecie producentów sera. Mają w swoim języku ponad 40 określeń na "ser". Fajna sprawa w sumie hehe

Ursus PW
6 października 2022, 17:11
Dzisiaj kolej na ulepszenie Nisse - Tomte

Kammer PW
6 października 2022, 17:15

Ursus mnie uprzedził, to wrzucę model.

Hayven PW
6 października 2022, 17:50
Czy wciąż okłada wrogów worem?

Górski Krasnolud PW
6 października 2022, 23:22
@witchking
I to jest wg mnie bardzo dobra droga, wiadomo, że nie każdemu będzie pasować na 100%, tym razem wypadło na mnie, ale pewnie jeśli już wyjdzie miasto, to przede wszystkim będę się cieszył, że jakiś projekt Vori w końcu został sfinalizowany, i tak naprawdę z każdym kolejnym newsem moja chęć jest coraz większa do zagrania w ten dodatek, mam tylko nadzieję, że zmiany w samej rozgrywce nie będą tak drastyczne, jak nowych wersjach Hoty.

P.S.
Cytatu o hełmie użyłem z Twojego posta, który również był napisany w temacie o Vori. :)

Trith PW
24 grudnia 2022, 23:05
Witam zebranych i przekazuję Życzenia Świąteczne od DoR Teamu. Chcielibyśmy wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w te święta oraz zarzucić czymś drobnym w klimacie:

U nas praca cały czas wre, dlatego tak cicho. Jesteśmy w trakcie przygotowywania czegoś więcej do pokazania, aczkolwiek nie obiecujemy nic na Sylwestra, chcemy się upewnić że wszystko będzie na jak najwyższej jakości.
Trzymajcie się ciepło, nie wpadnijcie do śnieżnego portalu.

Droopy PW
29 grudnia 2022, 11:39
Fajnie by było zobaczyć jakiś trailerek w Sylwestra albo w styczniu ! Czekam dalej gorąco na ten dodatek

Ursus PW
10 marca, 12:56
Linki do oryginalnego posta
Najogólniej to spośród modeli 3D zostały do ukończenia jedynie fortyfikacje miasta i podzielono się drobną grafiką będącą częścią ekranu miasta.
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12
temat: Heroes III: Day of Reckoning