![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12 | |
![]() witchking ![]() |
Tutaj znowu wracamy do dyskusji co do samej koncepcji miasta Vori.Spory o to na ile to miasto magii a na ile barbarzyńców toczy się pryz okazji każdego projektu. Tutaj koncepcji moim zdaniem jest spójna a sam etap koncepcyjny jest już dawno zakończony. Oczywiście dzielenie się swoimi wizjami Vori zawsze jest wskazane i ciekawe, ale na tym etapie raczej nie wpłynie na ogólną koncepcję. |
![]() Xfing ![]() |
Lodowe Olbrzymy Vori były wspomniane w MM8 - wiemy o nich tylko dwie rzeczy: że prowadziły wojnę z Minotaurami z Ravage Roaming (choć nie wiadomo, o co ta wojna się toczyła i kto ją wygrał), oraz że są jednymi z najlepszych na świecie producentów sera. Mają w swoim języku ponad 40 określeń na "ser". Fajna sprawa w sumie hehe |
![]() Ursus ![]() |
Dzisiaj kolej na ulepszenie Nisse - Tomte![]() |
![]() Kammer ![]() |
Ursus mnie uprzedził, to wrzucę model. |
![]() Hayven ![]() |
Czy wciąż okłada wrogów worem? |
![]() Górski Krasnolud ![]() |
@witchking I to jest wg mnie bardzo dobra droga, wiadomo, że nie każdemu będzie pasować na 100%, tym razem wypadło na mnie, ale pewnie jeśli już wyjdzie miasto, to przede wszystkim będę się cieszył, że jakiś projekt Vori w końcu został sfinalizowany, i tak naprawdę z każdym kolejnym newsem moja chęć jest coraz większa do zagrania w ten dodatek, mam tylko nadzieję, że zmiany w samej rozgrywce nie będą tak drastyczne, jak nowych wersjach Hoty. P.S. Cytatu o hełmie użyłem z Twojego posta, który również był napisany w temacie o Vori. :) |
![]() Trith ![]() |
Witam zebranych i przekazuję Życzenia Świąteczne od DoR Teamu. Chcielibyśmy wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w te święta oraz zarzucić czymś drobnym w klimacie:![]() U nas praca cały czas wre, dlatego tak cicho. Jesteśmy w trakcie przygotowywania czegoś więcej do pokazania, aczkolwiek nie obiecujemy nic na Sylwestra, chcemy się upewnić że wszystko będzie na jak najwyższej jakości. Trzymajcie się ciepło, nie wpadnijcie do śnieżnego portalu. |
![]() Droopy ![]() |
Fajnie by było zobaczyć jakiś trailerek w Sylwestra albo w styczniu ! Czekam dalej gorąco na ten dodatek |
![]() Ursus ![]() |
Linki do oryginalnego posta Najogólniej to spośród modeli 3D zostały do ukończenia jedynie fortyfikacje miasta i podzielono się drobną grafiką będącą częścią ekranu miasta. ![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12 |
temat: Heroes III: Day of Reckoning |
![]() |