Witaj Nieznajomy!
|
temat: Ogólnie o WoGu w wersji 3.58 komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Acid Dragon |
Problem w tym, że Slava, Fnord i inni to TEŻ fani, a nie zawodowi programiści i nie są czymkolwiek zobligowani wobec innych fanów. Każdy inny fan ma teoretycznie takie same możliwości do tworzenia WoGa, w praktyce jedynie wiedzą ograniczone. Niestety brutalna prawda jest taka, że Teamowcy mogą po prostu powiedzieć: "nie chce mi się, już mnie to nie bawi" i będą mieli do tego święte prawo, jak każdy inny fan. Zresztą, wielu już tak powiedziało. Poświęcanie swojego wolnego czasu WoGowi przez tyle lat to i tak chyba dość długo. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że Slava jednak powróci i wszyscy zdecydują się po przerwie na ten ostatni zryw i że jednak powstanie najlepszy i ostatni zarazem patch. |
Dark Dragon |
Mam takie pytanko odnośnie starszych wersji. Czy wygląd i staty Koszmara były zmienione? |
Acid Dragon |
wygląd owszem, staty - nie jestem pewien, chyba nie. |
gravisrs |
Wyszedł nowy script pack update, brawa dla twórców, ale komu mam zgłaszać bugi i niedopracowania? Są co najmniej 3 bugi które wysypują WoGa dość często. Mam pytanie, jeśli to zostanie poprawione to gdzie będzie można takie uaktualnienia znaleźć? Bo na celestialheavens chyba sie nie doczekam. |
Acid Dragon |
W tej sytuacji najlepiej to zgłaszać mi - ale zgodnie z procedurą, proszę. Opisana jest w dziale 'instalacja i faq' komnat WoG Groty. Jeśli zostanie to poprawione przez pozostałych przy życiu skrypciarzy (*jeśli*), postaram się, aby znalazło się to na oficjalnej stronie WoGa wystarczająco szybko. |
DArkon |
Altair mógłbyś dać większą wersję obrazka z newsa "Recenzja WoGa w CDA" wiesz na zasadzie klik na obrazek i pojawia się duży obrazek, bo ja nie kupuję CD-Action, a chciałbym przeczytać tę recenzję, bo chcem przeczytać co oni tam nawyczyniali. |
Trang Oul |
Recenzja WoGa w CDA. |
Dragonar |
Gdzie można ściągnąć starsze wersje WoGa? 3.58 beta, 3.57f, lub 3.56f? Chyba jest w nich dużo starych grafik, które zostały wycofane. Przydałyby mi się. |
Trang Oul |
Nie ma starych grafik. Dobre (czytaj: najlepsze jakie dało się zrobić) weszły do gry, a gorsze nie. Pozostałości masz w archiwum alfa. Część z nich była przez jakiś czas obecna w grze, ale ostatecznie zostały wycofane. |
Dragonar |
A stare siedlisko Piekielnych Ogierów? Było w wersji 3.58 beta. Gdzie można ją ściągnąć? |
Kulex |
Trzeba poprosić WOG team. |
Dragonar |
Pewna Dwugłowa Łasica lubiąca Bastion (Rampart), z pewnego zamkniętego tematu: Ja osiągnąłem bardzo wysoki poziom doświadczenia nieulepszonego Centaura i nigdy mi nie zaczął strzelać. Jaki poziom dokładnie trzeba osiągnąć?
A co do centaurów i WoGa... Jeśli gra się z włączonym doświadczeniem dla jednostek, centaury należy zostawić nieupgradowane. Ponieważ tylko nieupgradowane uczą się strzelać. Trochę treningu i bardzo sympatycznie sieją zniszczenie. No i znika problem jednego strzelca :P. |
jankes_begbie |
Wystarczy bodajże szósty poziom doświadczenia centaura, aby ten zyskał możliwość strzelania /chyba: rzucania włócznią/. Na poziomie siódmym i nast. zyskuje dodatkowe pociski. |
Dragonar |
Kiedyś, w serwisie WoG, w Jaskini Behemota, były dostępne pliki startowe do WoGa. Niestety, teraz nie można ich już pobrać. Może ma je ktoś u siebie na dysku? Jeśli tak to bardzo proszę podać link, albo wysłać mi na maila (kondzio09-10@wp.pl). |
strona: 1 - 2 |
temat: Ogólnie o WoGu w wersji 3.58 | wróć do komnaty |