Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 32 - 33 - 34

VIP PW
19 lipca, 12:13
v2.6.3

VIP PW
31 lipca, 22:06
Aby w pełni dołożyć wsparcie dodaje jeszcze lepsze widoki razem z nowymi buttonami (magog, oba lisze) wspierając 3 języki. Sporo roboty z wszystkimi panelami (zakupu, bitwy [2x], ogólny) m.in.: pozycjami, szerokościami, hintami, RMB, outlinami, opisami, panelem czarodziejskiego smoka, czcionkami, itp.:

P.S. Fixed_SpellBookButtonForFaerieDragonInCombat.dll zostanie usunięte z tego względu, że teraz pokaże się opis razem z szarym buttonem (dodane w tym panelu), zamiast 'podmiany' jak było w fixie

Stouler PW
10 sierpnia, 07:22
Witam bardzo serdecznie.
Własnie skonczyłem 7 kampanie ulepszonych kronik i musze przyznac, ze jest naprawde moc. Nie chcialem zasyfiac postu, ale nie moge znalezc zadnych informacji i nie wiem gdzie indziej moglbym to dodac.
Ulepszone kroniki na chociazby Trudnym poziomie nie wybaczają zadnych błędów (przynajmniej tak mi sie wydaje), nie moge znalezc zadnych taktyk online, zadnych gameplayi i troche sobie nie radze. Niektore mapy powtarzam po 3-4 razy i psuje mi to sporo krwi bo nie potrafie nic ulepszyc we wlasnej taktyce.
Posiada ktos jakies wskazowki? Filmiki ludzi, ktorzy pozjadali te kampanie na sniadanie itp? Dla porownania szarze smokow skonczylem wynikiem 1160 a "Bulbet ma 2060" Rozumiem, ze nie dosiegam do piet jego rozgrywce, ale bylo by milo wprowadzic jakies poprawki.
Pozdrawiam!

VIP PW
13 sierpnia, 20:39
Hejka,
Spróbuj skorzystać jeszcze z ułatwień (funkcji HotA). Tak jak pisałem chyba tylko bulbet wrzucał do internetu. Ewentualnie sprawdzić w globalnych wynikach kto grał i może da się znaleźć
strona: 1 - 2 - 3 ... 32 - 33 - 34
temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik