Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 30 - 31 - 32

26 listopada, 16:03
Dodam tylko, że w oryginalnych Kronikach z technicznej strony Tarnuma też nie ma - to tylko portret podmieniający innego, istniejącego bohatera.
Ale fakt, to może być błąd vcmi i chyba wiem dlaczego.

26 listopada, 16:23
Być może poprawione. Ściągnij proszę nową wersję ulepszonych kronik (1.0.6) z launchera. Niestety, żeby zmiany zostały zaaplikowane, trzeba tę mapę zacząć od zera...

Ivenhow PW
27 listopada, 11:07
Okey, instaluje jeszcze raz nowa wersje i zaczynam mapę od początku, sprawdzę czy działa

EDIT zresetowanie mapy nie pomogło, dalej wymagany jest Solmyr do przejścia dalej. Spróbuję później zacząć od nowa całą kampanię, może wtedy zmiany zostaną wprowadzone

Ivenhow PW
28 listopada, 12:38
Dobra, na kodach szybko przeszedłem misje i dotarłem do strażnika. Teraz pokazuje obraz z Crag Hagiem (zamiast Solmyrem) i jest napisane, że przepuści tylko Crag Haga... Ale o dziwo działa to na Tarumie :O wiec niby naprawione :) dzięki za pomoc, w końcu mogę ruszyć dalej z fabułą tylko muszę kampanie od nowa zacząć.

Swoją drogą naprawdę mnie ciekawi po co właściwie ktoś dodał takiego problematycznego strażnika, nie widzę sensu w takim utrudnieniu.

Tak czy siak dzięki za naprawienie tego!

Kastore PW
28 listopada, 14:19
Bo Tarnum w Wojownikach Pustkowi to jest Crag Hack tylko ze zmienionym portretem, imieniem i opisem, ale jakby ID tego bohatera to Crag Hack.

VIP PW
28 listopada, 16:43
W Projekcie Kronik pisze, że Tarnuma. Czyżby w VCMI pobierana jest oryginalna nazwa bohatera, a nie ta nadpisana z mapki?
strona: 1 - 2 - 3 ... 30 - 31 - 32
temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik