Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31

Bartek79161 PW
8 sierpnia, 17:37
Oki dzięki :) właśnie pobrałem wersję 2.6.0, zobaczymy czy będzie lepiej :)

VIP PW
9 sierpnia, 15:24
Powinno być ok :) Daj znać jeśli coś się pojawi nie tak :)

VIP PW
17 sierpnia, 09:52
cz. 3 :D

VIP PW
9 października, 20:57
Za nie długo wstawię update z funkcjami HotA w Kronikach do włączenia w Launcherze. Tak jak pokazałem we wcześniejszych screenach - napisałem biblioteczki. Myślę, że głównie te funkcje brakowało, jeśli jeszcze jakieś są to chętnie usłyszę jakie. Można je używać również w H3Complete (wspierają 3 języki przy ustawieniu odpowiedniego w Launcherze Kronik)

Chciałem jeszcze więcej coś pofixować (pewnie bugi z oryginalnej gry), ale aktualnie mam długo trzymający się problem z oczami i postanowiłem długo nie siedzieć przed monitorem - do wyleczenia.

VIP PW
14 października, 19:29
Wrzuciłem update :)

https://www.moddb.com/mods/heroes-chronicles-fully-compability-hdmod/downloads

Dokładną listę zmian wrzucę za parę dni. Głównie tak jak opisałem na modDB. Długa praca nad funkcjami HotA (zrzuty ekranu mozna zobaczyc we wcześniejszych moich postach przy rozwinięciu 'spoilera'), tłumaczenia nowego języka francuskiego (Instalator, Patch, Image, Przygotowanie Launchera do tłumaczenia itp. bez gier). UWAGA: Biblioteki tworzone są w podobny sposób jak w HotA/SoD_SP, dlatego antywirus może pokazywać fałszywe informacje!!!

VIP PW
24 października, 17:35
v2.6.1

Jeszcze raz wszystkie zrzuty ekranu z poprzednich postów z opisami (analizowałem na podstawie HotA - sporo pracy uczyniłem wraz ze wzorowaniem się różnych przykładów: @RK, @igrik, @Majaczek, @daemon, @Alex, tłumaczenie Hiszpańskie i testy - @Otaku_fanatic):

CZ. 1:

Wiadomo, że wszystkie jednostki wspierają te funkcje. :) Np. liczba rzucanych zaklęć ochronnych przez żywiołaki, itp.

CZ. 2:

CZ. 3:

UWAGA: Biblioteki tworzone są w podobny sposób jak w HotA/SoD_SP, dlatego antywirus może pokazywać fałszywe informacje!!!
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31
temat: [Projekt] Spolszczenie i modyfikacja Kronik