Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Cytadela Mocy i Magii  (Might and Magic)temat: Ciekawostki (i błędy) w Might and Magic
komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic)
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12

jbnp5 PW
28 stycznia, 16:41
Czy odpowiedzi na 4-te i 5-te to kolejno okno i dziś?

EDIT: Po czasie pomyślałem, że do 3-go może pasować trumna, ale to zależy od tego, co uznamy za jej użytkowanie.

uhm PW
28 stycznia, 20:57
Trzecia odpowiedź wyśmienicie :) Piąta jak najbardziej też, w oryginale była "szyba", ale okno jak dla mnie jest nawet lepsze. "Dziś" nie jest właściwą odpowiedzią na pytanie czwarte, pomysł Andruidsa był bliżej.

jbnp5 PW
31 stycznia, 19:51
To moja ostatnia próba. Chodzi o przyszłość?

uhm PW
1 lutego, 17:32
Tak, to prawidłowa odpowiedź :)

uhm PW
7 lutego, 21:10
Błąkając się po stronicach starych magazynów z grami, natrafiłem na wzmiankę o niewydanej grze ze stajni New World Computing, nad którą studio pracowało równolegle z Might and Magic VI. Robocza nazwa tej gry to Sub-Terrane i nie natrafiłem nigdzie indziej na jakąkolwiek wzmiankę o niej, ale być może gra została wydana pod inną nazwą i ktoś skojarzy, jakie były jej dalsze losy? Z tekstu wynika, że podobnie jak w przypadku Might and Magic VI, nad silnikiem 3D współpracował zespół programistów ze studia Hurricane.

Dla ciekawskich także pierwsze zakulisowe spojrzenie na produkcję M&M6 z tegoż samego czasopisma Joystick nr 077:

Udało mi się też odpalić obraz płyty z kampanii reklamowej M&M8. Wystarczył do tego WinCDEmu :P Jestem zawiedziony, były tam tylko reklamy znane z magazynów, duże logo M&M8 oraz 3 znane promocyjne obrazki w dużej rozdzielczości. Miałem ich nie wysyłać, ale macie minotaura, bo z kordelasem jest cool.

Hellburn PW
7 lutego, 22:32
Czy jesteś w stanie przesłać mi duże logo MM8? Może być na priv, będę bardzo dźwięczny. :)

uhm PW
8 lutego, 23:21
Wrzucę tutaj, może ktoś jeszcze kiedyś za x lat będzie robił jakąś stronkę/artykuł o M&M8 :P

Zu PW
9 lutego, 04:01
Ten link chyba nie działa. Otwiera tylko mój własny storage na OneDrive.

Andruids PW
9 lutego, 05:07
Mi działa.

9 lutego, 06:45
Mnie też!

Hellburn PW
9 lutego, 18:35
uhm:
Wrzucę tutaj, może ktoś jeszcze kiedyś za x lat będzie robił jakąś stronkę/artykuł o M&M8 :P
Bardzo Ci dziękuję ;).
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12
temat: Ciekawostki (i błędy) w Might and Magic