Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Komnata Cieni (Heroes VII)temat: [mod/projekt] Pointer's Mod Pack
komnata: Komnata Cieni (Heroes VII)
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11

Pointer PW
20 lipca, 12:50
Postępy są, praca wre. Ale jeszcze trochę do końca zostało. Ekran miasta gotowy w jakichś 60%. Jak to skończę, to reszta pójdzie już z górki raczej. Gotowe jest 6 jednostek wraz z ulepszeniami i 2 na razie bez ulepszeń. Zostaje jeszcze jedna jednostka, na którą mam wizję, ale jeszcze nic z nią nie zrobiłem. Jednostka zaczepna i jednostka wspierająca gotowe. Brak oblężniczej na razie. Pozostaje do zrobienia zdolność rasowa (na razie koncepcję mam w głowie i w notatkach), no i bohaterowie, ale to raczej szybka robota będzie. A poza Covem pracuję jeszcze nad adaptacją Confluxa do mojego moda. Opieram się na Confluxie z H7.5, za zgodą autora oczywiście :)

klimat93 PW
21 lipca, 09:38
Dobrze wiedzieć że prace idą do przodu.
Conflux z 7.5 a wiesz coś może na temat WŻ od Kurka?
Bo ostatnie info było lata temu a z tego co pamiętam sporo już było zrobione więc może warto by było coś z tego "ruszyć" tak jak to zrobiłeś z Cytadelą od Fladzpak-a.
Szkoda by było by taki projekt poszedł w zapomnienie

Pointer PW
21 lipca, 12:39
Conflux z H7.5 to w zasadzie reinkarnacja projektu Kurka. Ekran miasta i większość elementów jest chyba właśnie zaczerpnięte z tego porzuconego projektu. W moim modzie głównym elementem, który chcę przenieść jest przede wszystkim ekran miasta, bo wizję na Conflux mam chyba nieco inną niż pozostali moderzy. A że moją piętą Achillesową są właśnie grafiki, to ekran miasta załatwia mi najgorszą część roboty.

Etharil PW
24 lipca, 12:09
Jakaś szansa na wrzucenie paczki na Github czy coś? Mega wymyśliło jakieś quoty transferowe, przez co trzeba czekać po kilka godzin, by pobrać paczkę albo wybulić mamonę.

Kammer PW
24 lipca, 12:14
Podpisuję się pod tym.

Pointer PW
2 sierpnia, 21:45
Spróbuję ogarnąć jakiś inny serwer, ale to dopiero po 11 sierpnia pewnie dam radę.

klimat93 PW
1 listopada, 16:42
@Pointer
Może za wcześnie/późno pytam ale czy jest szansa że ujrzymy nową wersję moda jeszcze w tym miesiącu albo chociaż przed Bożym Narodzeniem?
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11
temat: [mod/projekt] Pointer's Mod Pack