Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mod/projekt] Pointer's Mod Pack komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 | |
Pointer |
Postępy są, praca wre. Ale jeszcze trochę do końca zostało. Ekran miasta gotowy w jakichś 60%. Jak to skończę, to reszta pójdzie już z górki raczej. Gotowe jest 6 jednostek wraz z ulepszeniami i 2 na razie bez ulepszeń. Zostaje jeszcze jedna jednostka, na którą mam wizję, ale jeszcze nic z nią nie zrobiłem. Jednostka zaczepna i jednostka wspierająca gotowe. Brak oblężniczej na razie. Pozostaje do zrobienia zdolność rasowa (na razie koncepcję mam w głowie i w notatkach), no i bohaterowie, ale to raczej szybka robota będzie. A poza Covem pracuję jeszcze nad adaptacją Confluxa do mojego moda. Opieram się na Confluxie z H7.5, za zgodą autora oczywiście :) |
klimat93 |
Dobrze wiedzieć że prace idą do przodu. Conflux z 7.5 a wiesz coś może na temat WŻ od Kurka? Bo ostatnie info było lata temu a z tego co pamiętam sporo już było zrobione więc może warto by było coś z tego "ruszyć" tak jak to zrobiłeś z Cytadelą od Fladzpak-a. Szkoda by było by taki projekt poszedł w zapomnienie |
Pointer |
Conflux z H7.5 to w zasadzie reinkarnacja projektu Kurka. Ekran miasta i większość elementów jest chyba właśnie zaczerpnięte z tego porzuconego projektu. W moim modzie głównym elementem, który chcę przenieść jest przede wszystkim ekran miasta, bo wizję na Conflux mam chyba nieco inną niż pozostali moderzy. A że moją piętą Achillesową są właśnie grafiki, to ekran miasta załatwia mi najgorszą część roboty. |
Etharil |
Jakaś szansa na wrzucenie paczki na Github czy coś? Mega wymyśliło jakieś quoty transferowe, przez co trzeba czekać po kilka godzin, by pobrać paczkę albo wybulić mamonę. |
Kammer |
Podpisuję się pod tym. |
Pointer |
Spróbuję ogarnąć jakiś inny serwer, ale to dopiero po 11 sierpnia pewnie dam radę. |
klimat93 |
@Pointer Może za wcześnie/późno pytam ale czy jest szansa że ujrzymy nową wersję moda jeszcze w tym miesiącu albo chociaż przed Bożym Narodzeniem? |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 |
temat: [mod/projekt] Pointer's Mod Pack | wróć do komnaty |