Witaj Nieznajomy!
|
temat: Prośba o 2 pliki z polskiej wersji Might&Magic VII komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
nowy00 |
Witam wszystkich, mam do Was małą prośbę. Ostatnio znalazłem w garażu starusieńki M&M VII - niestety jest w wersji angielskiej. Niby ten język to nie problem, ale zawsze wolę grać w ojczystym języku. Stąd prośba, czy jest tu ktoś kto mógłby mi wyciągnąć dwa pliki z polskiej wersji(ok.50-60mb). Są to pliki: "games.lod", oraz "icons.lod" znajdujące się w folderze "data" Wiem, że wystarczy je podmienić i gra będzie 100% w naszym języku. Przeszukiwałem internet przez tydzień i poddałem się, jesteście moją ostatnią nadzieją :-). Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam - Piotrek. |
BraciaGorgoniec |
Dołączam się do prośby |
Szaman |
Chętnie bym podarował... ale nie wiem czy to legalne;) Poczekam na opinie arcy-smoka Acida o legalności takiej akcji. |
Wysłanie przez priv jest jak najbardziej legalne ;] Sam bym wysłał gdybym miał ;] |
nowy00 |
@Szaman W skarbcu są takie same pliki do M&M VI, wiec raczej powinno być to legalne :-) |
J. M. Sower |
Pliki do MM6 są pracą fanów. Oryginalne tlumaczenie do MM7 jest raczej chronioną prawem pracą polskiego wydawcy gry. Zgodne z prawem to chyba nie do końca jest. W każdym razie o ile nie zapomnę, to jutro sprawdzę, czy mogę jakoś pomóc rozwiązać twój problem. ;) |
temat: Prośba o 2 pliki z polskiej wersji Might&Magic VII | wróć do komnaty |