Witaj Nieznajomy!
|
temat: HotA lobby - bany komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
BraciaGorgoniec |
Mam pytanie.Na ile jest ban w hocie MM ? |
Hellburn |
Milczek jest do odwołania. A jeżeli masz zbanowane konto to na zawsze. |
Kastore |
Za co można dostać bana? |
Alistair |
A podali chociaż powód tego bana? Jest możliwość odwołania się, czy po prostu zwykła samowolka? |
BraciaGorgoniec |
Nie podali powodu,nawet po zrobieniu nowego konta to i tak pisze że jestem zablokowany.Dopiero na innym pc działa |
marchewsz |
A nie należysz(łeś) do grona osób które spamują, pewnemu streamerowi podczas streamów? Wiem że taka akcja miała miejsce i admin lobby(czy ktoś taki) banował po IP takich osobników. |
BraciaGorgoniec |
Jak założyć nowe konto na tym samym pc ? |
To nie kwestia konta, masz bana na IP komputera. |
BraciaGorgoniec |
No właśnie bo zmieniałem ip a i tak dalej ban |
Zbyszek8888 |
Również mam podobny problem, niestety nie jestem w stanie się skontaktować z żadnym adminem . Macie może kontakt do któregokolwiek admina z hoty? Dzieki za info . |
Dydzio |
Ban - skuteczne rozwiązanie na ludzików co sobie dodają 9999999 golda cheat enginem podczas gry multiplayer xD |
DragoHomm |
Widzę że wiesz to z autopsji XD Nawet nie wiedziałem że się tak da, |
Dydzio |
Jeszcze lepsi są ci, którzy z 30 pikinierów robią sobie 3000 w pierwszym tygodniu gry |
Tarnoob |
Czy można dostać bana jak na VK, czyli z powodów politycznych – np. za napisanie „Putin to gej”, „Krym jest ukraiński” itp.? |
zelazko |
@BraciaGorgoniec - udało ci się zmienić komputerowe IP? |
DragoHomm |
Czy wie ktoś jak skontaktować się z adminem odpowiadającym za bany w multiplayerze ? Dostałem lapka na studia od brata, ale nie moge sie zalogowac bo jest ban na ip, brak dostepu do lobby na tym komputerze. Pewnie coś robił wbrew zasad XD. Tylko że ja teraz jestem odcięty od Heroesów :/. Bardzo proszę o jakieś namiary lub pomoc z tym. Dziękuje |
temat: HotA lobby - bany | wróć do komnaty |