Witaj Nieznajomy!
|
temat: [HotA] Kampanie komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Kaazam |
Niestety podmiana pierwszych kilku/kilkunastu bajtów nic nie dała. Próbowałem edytować save wyboru kampanii czyli ten po przejściu misji, a więc nie ma możliwości konfliktu jednostek artefaktów etc. No cóż. Najwidoczniej nie jest dane mi grać dalej. -------------------- EDIT: Dzięki avatar za link. |
Kastore |
W ogóle ostatnio przeszedłem pierwszą misję "Frontier" kampanii o nazwie "Horn of the Abyss" i muszę powiedzieć, że poziom trudności mnie dosyć zaskoczył. Nie widzę za bardzo sensu w robieniu kampanii tak trudnych, że przejdzie je może 1% graczy. Generalnie polecam się zapoznać, bo to definitywnie najtrudniejsza misja ze wszystkich w kampaniach H3. |
James_Dean |
Ogólnie kampania HotA jest znośna tylko w pierwszym rozdziale - o Jeremy'm, Alkinie itd. Misje są pomysłowe a poziom trudności wyważony. Ale druga kampania o Biddleyu to jakiś koszmar, podobnie trzecia z Jeremy'm znowu - rozwijasz miasto, eksplorujesz, a nagle wróg przyjeżdża z gigantyczną armią, której nie dasz rady (a nie masz możliwości cudów wyskrobać z miasta i siedlisk co masz) |
Sriko92 |
Siema, szukam chętnych stąd na chilową grę w Heroes 3, jacyś chętni? A tutaj? -wyrąbane- |
marekg |
Czy ktoś jest chętny popykać razem w gierkę? Można pobrać tutaj https://exiro.pl/gry/heroes-3-download/ a co do chętnych to zapraszam na priv i popykamy, najlepiej podaj od razu discord :) |
Hayven |
Śmierć botom! Ban spamerom! |
MinosKing |
Dobrze że przed laty kupiłem Hirki III Złotą Edycję. Widząc co czasami ludzie umieszczają na podobnych Forach, mam wrażenie że co niektórzy nie rozumieją że piractwo jest czymś złym. 11,69 zł na Gogu, to nie jest aż taki wielki majątek. |
Abyx |
Witam. Mogę spytać z którego pliku lod się wypakowuje te kampanie? będę z góry wdzięczny za odpowiedź. |
Kampanie H3 siedzą w pliku h3bitmap.lod. Kampanie HotA w pliku HotA.lod. |
strona: 1 - 2 |
temat: [HotA] Kampanie | wróć do komnaty |