Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Gundula] Imię i portret dla nowego bohatera komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Który portret wam się podoba i wymyślcie imię dla niego
|
strona: 1 - 2 | |
Szaman |
W Związku, że moje kolejne mapy do Przygód Gunduli nabierają już rumieńców a większość ERM napisana. Zabrałem się za scenariusz, postanowiłem dać jej kompana, a mianowicie Goblina. Że tak bardzo marudziliście, mówiliście, że chcecie dać mojej głównej bohaterce inne imię, to daje wam okazje wymyślić imię dla jej kompana:) NPC1 NPC2 Który portret wam się bardziej podoba i wymyślcie imię dla niego. Swoje propozycje imion zostawcie w swoich komentarzach. Warunki nadania imiona: 1. Nie możesz brzmieć po azjatycku. (różne Kenji, masuro, mumoto itd... odpadają z automatu) 2. Nie może być zbyt długie. 3. Imię ma być jednoczłonowe. Głosowanie i propozycje do końca maja. |
Andruids |
Moje propozycje na imiona: NPC 1 - Yog NPC 2 - Crag Hack |
ewerlordxp |
NPC 1. Yona NPC 2. Gunekund |
Kastore |
Jeśli wygra NPC1 - Ugabuga Umpaczampa, choć chyba brzmi zbyt azjatycko Jeśli wygra NPC2 - Shiva |
Wybieram NCP1. Imię: Gorth. |
Lord Baffourd |
NPC 1 - Gundulec NPC 2 - Gelu |
jbnp5 |
NPC1: Maz Rukis, albo bez Maz, bo to tylko przymiotnik (tak to są prawdziwe wyrazy) |
Alamar |
1. Osborn 2. Toadie :P |
Eggyslav |
1. Rusty 2. Mungo |
MinosKing |
Pong albo Zicko? ;] |
Sir Galuf |
Ja bym go nazwał Kehl :-) |
Felag |
Ardaak Avaarpyv |
Mirr Skulblodh |
I. Gnorlon. Po prostu. |
Szaman |
Cytat: Ardaak Avaarpyv Cytat: Ja bym go nazwał Kehl :-) Jak to się czyta ogóle? xD Dwu członowe imienia też nie pasują. Za długie i raczej drugi człon ogóle nie będą używane, wiec nie ma sensu. Zachęcam do dalszego głosowania i wymyślania imion. |
Kammer |
Zmieniłem tytuł tematu na składniejszy. :P NPC 1 - Edenk Zielonozłoty NPC 2 - Oguk Łysaglaca |
Pointer |
NPC1 oczywiście! A imię jego Zolin... |
Kammer |
Ale wiecie, że NPC1 pewnie sporo straci na jakości po przeskalowaniu do rozmiarówki H3, która jest dość... mała? |
Felag |
Szaman: Sam nie wiem xD Jak z Gelu [Żilu]Jak to się czyta ogóle? xD Dwu członowe imienia też nie pasują. Za długie i raczej drugi człon ogóle nie będą używane, wiec nie ma sensu. Drugi człon ma sens, bo możesz go wrzucać do tekstów w scenariuszach, a na mapie dać tylko pierwszy. Ale jak tak, to proponuję samo Ardaak [ardak]. |
Kastore |
Proponuję Jezebeth, czyt. Jezuska. Pozdro dla kumatych. ^^ |
Szaman |
Kammer: Ale wiecie, że NPC1 pewnie sporo straci na jakości po przeskalowaniu do rozmiarówki H3, która jest dość... mała? To kwestia pozycjonowania, nie ma sensu każdego szczegółu minimalizować (np:uszy). Trzeba skupić się na głównych rzeczach... twarz, jego wyraz... żeby każdy, kto się patrzy na ten obrazek, widział grymas twarzy i mógł coś z niego odczytać. Portret zminimalizowany do rozmiarów H3, zrobione na szybko. |
strona: 1 - 2 |
temat: [Gundula] Imię i portret dla nowego bohatera | wróć do komnaty |