Witaj Nieznajomy!
|
temat: Przygody Gunduli - Głosowanie w sprawie jej wyglądu komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Który portret ci się najbardziej podoba?
|
strona: 1 - 2 | |
Sir Galuf |
Ej! Ta nowa Gundula jest jeszcze lepsza niż poprzednie! I like it!!! |
Szaman |
*Mini nekro... Odświeżam temat, proszę wybrać portret który ci się najbardziej podoba.Głosowanie do 17 Kwietnia. *Nekro dozwolone przez strażnika:) |
Felag |
Spokojnie, Szamanie. Możemy Ci tu utrzymać wątek przy życiu bez takich sztucznych postów. ;) A żeby coś wnieść z tym postem, to powiem że wolę szósty portret. Wydaje mi się najbardziej wpisywać w styl Heroesów. I gdyby wyniki ankiety się utrzymały, to warto żebyś oficjalnie udostępnił obie wersje - czwartą i szóstą. |
Szaman |
Głosowanie przedłużone o 3 dni:) z powodu spalonego zasilacza. Prace nad kolejną mapę jest przedłużona:( a chciałem się wyrobić przed świętami:( Głosowanie do 20 Kwietnia |
Kastore |
Ale po co przedłużać? I tak już nic się nie zmieni. |
Hayven |
Szamanie, jedyne wytłumaczenie dla imienia Gunduli podane przez Ciebie jest takie, że tutaj jest ona człowiekiem, chyba że się mylę. Czy tylko ja nie widzę w tym logiki? Skoro w Twierdzy jest już parę bohaterek ludzkich, to po co zmieniać ogrzycę? Jeśli dla biografii, to i imię można by zmienić, skoro rasę już się dało. Mówię poważnie, do obecnej kandydatki na portret pasuje jak pięść do nosa. |
Kastore |
Proponuję imię Diana. |
Szaman |
Cytat: Szamanie, jedyne wytłumaczenie dla imienia Gunduli podane przez Ciebie jest takie, że tutaj jest ona człowiekiem, chyba że się mylę. Szukasz logiki w grze fantasy/sf-ficion?:P Gundula to dość charakterystyczne imię w tej grze. Imię Gundula + Heroes3 = Twierdza. Zresztą dla mnie Gundula brzmi dość "Barbarzyńsko". Więc imię pozostało, jakie jest:) Zwykła gra skojarzeń nic poza tym. A tak poza tym nie chce mi się już bawić Menu głównym:P Wiesz jak trudno robi się menu pod ERE2! Przypomina... Głosowanie do 20 KWIETNIA, zachęcam gorąco do głosowania, póki jest czas! Cytat: Kunegunda!
Proponuję imię Diana. |
Krukov |
http://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=3253&pid=137342&page=1#137342 ^Ta Gundula podoba mi się chyba najbardziej ^.^ chociaż widocznie będzie odstawać od Heroesowego stylu. Ale to jest Twój mod i ostateczna decyzja należy do Ciebie. Btw. te wszystkie portrety to Twoje prace? |
Szaman |
Koniec Głosowania! Ogłaszam, że wygrała GundulaX4 (szok! Niedowierzanie! :P) Zatem ten portret będzie już stały:) Nowa mapa kampania z kolejnymi Przygodami Gunduli, odroczona do majówki:) Mój nadmiar ambicji sprawił, że pospolita L okazała się za mała i byłem zmuszony zrobić kolejną mape XL, która też ledwie mieście to, co zrobiłem xD No i walczę z nadmiarem ERM, które jest diabelnie czasochłonne i dołujące (ciągłe errory lub coś nie działa). |
Andruids |
Zrób ankietę na temat imienia bohaterki. Jej wynik... może Cię zaskoczyć ; > |
Szaman |
Cytat: Zrób ankietę na temat imienia bohaterki. Jej wynik... może Cię zaskoczyć ; > Co wy macie do tego imienia! xD Moja bohaterka to barbarzyńca, wywodzi się z ludu wojowników. A wasze propozycje są zbyt ucywilizowane:) Z tego co udało mi się wyczytać to Gundula po niemiecku Gwen czyli po polsku Gwendolina:) A samo znaczenie Gundula oznacza Wódz:) Pasuje idealnie. |
Andruids |
Gundula jest już istniejącą bohaterką - GOBLINKĄ! Twoje jawne lekceważenie kanonu jest po prostu denerwujące dla wielu fanów trójki. Zwłaszcza, że jest kilka ludzkich bohaterek Twierdzy. Taka Shiva na przykład jest barbarzynką. |
Szaman |
Cytat o Przygodach Gunduli: Choć jakoś tego szczególnie nie obrazuje w grze. ...Akcja historii dzieje się w alternatywnej rzeczywistości... - Akcja toczy się po śmierci Kilgora z rąk Gelu (który teraz jest królem Avlee) - Kreeganie nie zostali permanentnie pokonani SPOILERY: - Nekromanci zyskali nowych "sprzymierzeńców" nie z tego "świata". - Z "gwiazd przybyli" starzy nowi-przybysze. itd... Nigdy nie rozmyślałem w wstecz co się działo w tej mojej alternatywnej rzeczywistości, bo to nie jest dla mnie istotne, czy dla fabuły którą tworze. Nie musi wszystko by wytłumaczone od A do Z, daje swoim odbiorom okazje na puszczenie wodzy wyobraźni. A mi na zmienianie żywnie co się podoba, bez szczególnego tłumaczenia. Bo odpowiedz zawsze będzie ta sama "bo, alternatywna rzeczywistość".. |
Kammer |
To ja w sumie zamknę ankietę. |
strona: 1 - 2 |
temat: Przygody Gunduli - Głosowanie w sprawie jej wyglądu | wróć do komnaty |