Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 89 - 90 - 91

anonim1233 PW
19 maja, 00:19
Włączyłem HotA już z tym całym Bulwarkiem i jak dla mnie ten zamek odstaje od Fabryki czy Przystani. Wręcz "trąci modem". Tamte moim zdaniem nie odstają od oryginalnych frakcji i można byłoby nawet nie wiedząc, że to fanowskie twory, uznać za oficjalną zawartość. Ale Bulwark jakoś mi nie siedzi. Jeszcze podobno ten zamek został pośpiesznie wypuszczony.

Drwal PW
19 maja, 09:43
W moim przypadku przekonanie do grafik Bulwarku wymagało czasu. Aktualnie nie rażą mnie już one, może nie jestem nimi zachwycony, ale nie odbieram ich jak z jakiegoś słabego moda. Ciągle kontrowersyjna jest dla mnie mechanika Bulwarku, runy są chyba OP, jakoś za łatwo gra mi się tym miastem. No i to, że coś się tak mocno wzmacnia w trakcie bitwy nie jest do końca intuicyjne - jednostka ma 6 speeda, nagle lata prawie po całej planszy. Trzeba często patrzeć na zmieniające się statystyki.

Kastore PW
19 maja, 12:50
Runy nie są OP, ale całościowo Bulwark to najsilniejszy zamek pod PvP na najpopularniejszym szablonie, czyli Jebus Outcast. Na HotA Meta jak sobie odfiltrujesz od czasu, kiedy Bulwark został wprowadzony, to ma najwyższy winrate. Jak ustawisz minimalny ranking na 300, żeby odcięło początkujących to dalej ma najwyższy winrate. Na Jebus Cross ma niski winrate, ale jak się patrzy na inne szablony, to Bulwark ma albo najwyższy winrate albo jest jakoś w czołówce.

Warmonger PW
20 maja, 16:53
Na temat balansu nie będę się wypowiadał, ale niektóre grafiki wciąż kłują w oczy. Szczególnie nieulepszone Yeti i Mamut - powinny być pokryte futrem, ale ich tekstury są rozmazane i w ogóle do niczego nie podobne.
Animacja Yeti też koślawa.
strona: 1 - 2 - 3 ... 89 - 90 - 91
temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje