Witaj Nieznajomy!
|
temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 86 - 87 - 88 | |
Andruids |
Całkiem ładnie pobawione. |
Drwal |
No wygląda dużo lepiej. HptA ostatnimi czasy zrobiła krok wstecz z grafikami. |
Przecież to wersja alfa zrobiona na szybko, gdyż był wyciek lineupu. |
Lord Hawk |
witchking: @Lork Hawk po Twoim poleceniu obejrzałem ten filmik, niestety ale jednostki mają dużą część animacji dorobiona w 2D i niestety odstaje to jakością. Dokładnie tak i o to mi chodziło. Widać że prawdopodobnie robione z animacji które były dostępne, więc zdecydowanie do poprawy, animacje stania, jak i najechania myszką. Jednak fajnie że ogólnie są, bo lepsze takie niż żadne. A katedrą było podobnie, a mimo to, fajnie nią pograć. |
Belegor |
Katedra w pierwotnej wersji była złamanym odbiciem Zamku- każda jednostka była odpowiednikiem tiera z zamku. Raczej to zmienią, by była ewentualnie bardziej oryginalna, albo to będzie po prostu miasto zastępujące zamek w ramach kampanii lub scenariuszy. Co do Bulwarku...jeszcze sporo czasu minie nim zobaczymy grywalną wersję. Sporo może się zmienić, nawet obecny skład jednostek. |
Andruids |
Belegor: To się już na pewno nie zmieni. Lazy (jeden z członków Hota Crew) napisał na forum df2.ru, że jednostki takie zostaną, i będą jedynie szlifowane wizualnie.
nawet obecny skład jednostek. |
Kastore |
Jezus. Ostatnia mapa jest najtrudniejsza ze wszystkich w Heroes 3 HotA. Opisywali ją jako "average difficulty" i rzeczywiście przez wszystkie poprzednie misje nie była aż tak wściekła, ale w ostatniej mapie tak dokręcili śrubę, że aż jestem ciekawy ogólnego feedbacku społeczności, bo według mnie całościowo jest trudniejsza od oryginalnej kampanii Factory, która dostała nerfa. Ogólnie kampania jest dosyć basic, nie jest tak kreatywna jak kampania Factory, gdzie na maksa wykorzystali wszystkie ficzery, które dodali, ale i tak przez poziom trudności odczuwam katharsis. Aż do ostatniej misji nawet nie chciało mi się w to grać. Spoilery co się dzieje na ostatniej mapie: |
Riccardo |
What do you think if Asylum city was to be developed after Bulwark/Kronwerk, would you like it? |
Kastore |
I'd have to see it. I'd prefer the clock faction with a time motif that Bullard talked about. |
Andruids |
planetavril: Asylum city Hota crew's approach until now was to create a campaign centered around the new faction along with it. And one placed around some major H3 events, to boot. So what kind of story could even Asylum's campaign be about? I think it would be very hard to make a campaign for Asylum, for Egyptian Bastion, for Kremlin and other weird factions that only came up on the people's radar because of a couple of good graphics. |
Kastore |
Wrota Żywiołów też się pojawiły od czapy. |
Riccardo |
Andruid,Yes but I was talking about HotA's Asylum project: https://heroes3towns.com/?town=asylum&ver=&page=arts not the one released on vcmi,we know that most vcmi cities aren't up to par graphically |
Riccardo |
What neutral creatures would you like to see in play? |
strona: 1 - 2 - 3 ... 86 - 87 - 88 |
temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje | wróć do komnaty |