![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 63 - 64 - 65 | |
![]() Pointer ![]() |
A czy coś wiadomo o samym usprawnianiu rozgrywki PvP? Czy tylko o nowym mieście? |
![]() Kammer ![]() |
Jeżeli dobrze pamiętam, to mają wprowadzić TP i DD po 1-4 rollach w gildii i rozwiązać problem rekrutowanych bohaterów z 2k ruchu |
![]() Saki ![]() |
Pointer: A czy coś wiadomo o samym usprawnianiu rozgrywki PvP? Czy tylko o nowym mieście? W tym i kolejnym poście informacje dotyczą tylko rozwoju miasta i ewentualnej publikacji szkiców/procesu rozwoju frakcji. Nic odnośnie do samej mechaniki gry nie pojawiło się w wypowiedziach don_ko (nie czytałem pytań, więc nie wiem nawet, czy ktoś był tymi informacjami zainteresowany). |
![]() AmiDaDeer ![]() |
don_ko zajmuje się głównie kwestiami graficznymi i stylizacyjnymi, za balans prędzej odpowiada Sav z tego co kojarzę. |
![]() Saki ![]() |
Jasne, nie neguję, tak tylko wspominałem, że żadnego takiego info nie było, skoro padają takie pytania, a mogę pomóc jakoś swoją jeszcze istniejącą znajomością rosyjskiego :P |
![]() Nicolai ![]() |
Kammer: Pewnie spowodowało to spore opóźnienia, ale może to wyjść Factory na dobre. Bo pierwotny zamysł to było zdecydowanie zbyt dużo. No, ale czas pokaże co się zmieniło. Aż jestem ciekaw.
Generalnie don_ko odrzucił część pomysłów Picolana oraz wkrótce Factory ma być jakoś zaprezentowane. |
![]() Kammer ![]() |
https://forum.df2.ru/index.php?s=&showtopic=37363&view=findpost&p=784810 1.7 nie będzie na wiosnę. |
![]() Yaaqob ![]() |
1.7 to raczej bez Factory jeszcze, nie? Factory będzie na 2.0? |
![]() Kammer ![]() |
1.7 to z Factory. |
![]() avatar ![]() |
Pojawił się problem z uruchomieniem Hoty (po naciśnięciu Play nie dzieje się nic). Tymczasowe rozwiązanie: - znajdź w głównym folderze HotA plik HotA_Settings.ini - otwórz go Notatnikiem, bądź dowolnym edytorem tekstu - znajdź linijkę AutoUpdate=true i zmień ją na AutoUpdate=false. - zapisz zmiany i zamknij plik Gra wówczas powinna się uruchomić bez problemów. |
![]() Crystal Dragon ![]() |
Nie tylko to, ostatnio pojawił się jeszcze zabawniejszy błąd, mianowicie czasami jednostki potrafią same z siebie defować, bez ingerencji gracza. Mi się to zdarza raz czy dwa na dłuższą batalię, ale jest jednak denerwujące, zważywszy iż błąd występuje tylko w multiplayerze i coś takiego może zadecydować o wyniku. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 63 - 64 - 65 |
temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje |
![]() |