![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... 87 - 88 - 89 | |
![]() Drwal ![]() |
Dodałem plik do Skarbca, bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. :P |
![]() avatar ![]() |
Żeby tylko skarbiec chciał działać ;p |
![]() Drwal ![]() |
Na złość mamy jakieś problemy serwerowe. |
![]() Janosik ![]() |
A linka byś też mógł od razu dać.... ehhh |
![]() Drwal ![]() |
W niusie jest bezpośredni link. |
![]() avatar ![]() |
A jednak udało się pobrać. Dzięki! |
![]() witchking ![]() |
Staty nowego skrzata:![]() |
![]() Szaman ![]() |
Muszę przyznać... Nowa HOTA Przecudnie wygląda.. Widać inspiracje z obiektów freda... Ładna muzyczka, nowa pole bitwy, przecudne;)![]() I faktycznie pobieranie z lunchera trwało u mnie od 0:30 do 4:00 ale było warto:) |
![]() witchking ![]() |
Krótki opis nowych obiektów![]() Mineral Spring +1 szczęścia na następną bitwę +600 punktów ruchu do końca dnia ![]() Ruins walczymy tutaj z nieumarłymi ![]() Junkman Można tu sprzedać artefakty poza zwojami ![]() Harmit's Shack Jednorazowo podnosi losową umiejętność drugorzędną ![]() Gazebo +2000 doświadczenia za 1000 złota ![]() Dostaliśmy też kilka wodnych portali |
![]() koosa ![]() |
Jak zmieniać zaklęcia w Gildii Magów? |
![]() witchking ![]() |
@koosa klikasz na zwój w gildii i otwiera Ci się okienko z akcją podmiany. Opcja ta może być zablokowana na niektórych mapach. |
![]() avatar ![]() |
1000 ściągnięć! Nieźle! |
![]() Drwal ![]() |
No, licznik nabija się jak szalony. Szkoda tylko, że nie bardzo to ma odzwierciedlenie w liczbie nowych użytkowników. ;) |
![]() Kuririn ![]() |
to juz wina Acida :P |
![]() Drwal ![]() |
Niby czemu? Chyba jako jedyni udostępniamy w tak łatwy sposób plik instalacyjny. Nawet twórcy dają ograniczenia. Acid nie ma nic przeciwko. Użytkownicy nie mają na co narzekać. |
![]() Kammer ![]() |
Krilian próbuje być śmieszny, Drwalu. :P Tak dla potomnych: HotA 1.4.2 ściągnięto w przeciągu od 5 stycznia 2016 do teraz 98426 razy. Ciekawe jak szybko 1.5.0 przebije tę granicę. |
![]() avatar ![]() |
Cytat: Ale to dlatego, że ten link wylądował na forum HC i pewnie już po wielu innych zagranicznych forach i w tej chwili jest jednym z nielicznych mirrorów update'u i którego ściąganie nie przyprawia o zgrzyt zębów ;]
Szkoda tylko, że nie bardzo to ma odzwierciedlenie w liczbie nowych użytkowników. |
![]() Janosik ![]() |
1377 ściągnięć. Obstawiam 10k za 16 tygodni ;) bdw: Mój post zlinkowany z głownej czuje się zaszczycony :)))) tak z translatora.... tak czy siak lepiej czytać "polszki" niż ruski :) ............................................................................. HD mod upadate przestał mi działać (upadate). Ma ktoś link do hd moda ? |
![]() macowiec ![]() |
Poda ktoś tytuły map, które doszły w wersji 1.5? |
![]() Kastore ![]() |
A jakieś doszły? |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... 87 - 88 - 89 |
temat: [HotA] Oficjalne informacje, aktualizacje |
![]() |