Witaj Nieznajomy!
|
temat: [HotA] Nasze pomysły, życzenia, oczekiwania komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 | |
Janosik |
He he - w końcu to temat min. z życzeniami :P |
Kuririn |
Gorzej jak gorączka dopadnie :P |
Janosik |
Oglądaliście film z Adam'em Sandler'em - "Klik: I robisz, co chcesz"? Chciałbym mieć takiego pilota i ustawić sobie, aby przewinął czas do wydania 1.5 :) Może powrócę do robienia map ( ^ . ^ ) Ojejciu, Ojejciu. |
Tarnoob |
Mnie brakuje trochę obiektów na mapie. HotA i tak tu zrobiła bardzo dużo, zwłaszcza z bankami, ale zobaczyłbym chętnie: 1) budynki z miast jak portal przyzwania czy magiczna akademia; 2) kapliczki konkretnych szkół magii; 3) handlarzy konkretnych typów artefaktów, np. zwojów i ewentualnie ksiąg magii; 4) jednorazowe odpowiedniki kapliczek – uczonych uczących zaklęć; 5) budynki z dziwnymi opcjami jak zamiana liczby punktów ataku z obroną, morale ze szczęściem, wyrównanie (uśrednienie) czterech parametrów pierwszorzędnych itp.; 6) zbierania z mapy ksiąg zaklęć i machin wojennych jak w WoG-u. |
Kastore |
Tarnoob: Przecież uczeni mogą dawać spelle.
4) jednorazowe odpowiedniki kapliczek – uczonych uczących zaklęć; |
Tarnoob |
Tak, ale przydaliby się tacy, co dają tylko zaklęcia i z góry o tym wiadomo. HotA już zrobiła sporo dobrego, wprowadzając budynki o mniej losowym działaniu niż niektóre już istniejące – np. składowiska surowców. |
Pointer |
Nie wiem czy w dobrym wątku wrzucam, jeśli nie, to proszę admina o przeniesienie. Zrobiłem paczkę utworów do miast i bitew z aranżacjami Heroes Orchestra lub ewentualnie innych twórców. Dodatkowo dodałem do tematów miast dźwięki ich "środowisk". Jeśli ktoś miałby ochotę sobie podmienić muzykę, to podrzucam link. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 |
temat: [HotA] Nasze pomysły, życzenia, oczekiwania | wróć do komnaty |