Witaj Nieznajomy!
|
temat: Jaki bohater w Cove? komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
pazday |
Jakiego bohatera polecacie do zamku Cove? |
Godzilla |
Polecam silnego bohatera do zamku Crove. |
pazday |
Dzięki ;) |
ShEv441 |
MOC - Jeremy - armata + logistyka - Anabel - zaczyna ze sporą ilością piratów + niezłe umiejętności początkowe) - Corkes - piracki "Crag Hack" MAGIA - Casmetra - zaczyna z magią wody, która jest najbardziej przydatna dla tego miasta - Spint - zaczyna z talentem magicznym, mądrością i blessem. http://www.hota.acidcave.net/przystan_bohaterowie.html |
Yaaqob |
Ja lubię Cassiopeię. :D ;) |
Dren |
Na bohatera magii dobry jest Eovacius. Jego specjalizacja w klonowaniu pozwala mu zrobić dwa klony zamiast jednego, zwiększając w ten sposób siłę ognia np. piratów 3-krotnie |
Kastore |
Cove ma jeden z najlepszych zestawów bohaterów w grze. Ogólnie zgadzam się z większością powyższych typów, aczkolwiek dodałbym Elmore'a, który na mapach morskich jest niezastąpiony. |
Hellburn |
Cove, tak jak napisał Kastore, ma bardzo fajnych bohaterów. Corkes to taki słabszy Crag Hack, trochę przeszkadza mi u niego znajdowanie drogi jako talent startowy, ale w sumie można przymknąć na to oko. Jeremy robi dobry użytek z armaty, nieźle broni miasta i ma fenomenalny zasięg, dzięki logistyce na starcie. Illor przyspiesza Assidy, przez co zrównują się szybkością z Wężami - najszybszą jednostką w armii Przystani. Dodatkowo, Assidy mają większy przyrost niż inne stworzenia 4 poziomu, a dzięki bonusowi ze specjalizacji staną się jeszcze potężniejsze. Na dodatek - taktyka i płatnerz jako talenty startowe, super sprawa. Elmore to odpowiednik Gunnara na morzu. Nic więcej nie trzeba dodawać. Anabel ulepsza sztandarową jednostkę przystani i ponownie - super talenty startowe. Cassiopeia... w sumie jest ok, ale nereidy padają jak muchy i prędzej czy później nici z jej specjalizacji. Nie wiem jak wypada na poziomie pro na tle innych bohaterów. Casmetra startuje z magią wody - najważniejszą magią dla Przystani - oraz wspiera kolejny mocny punkt armii, wiedźmy. Eovaciusem wiele nie grałem, chociaż jego specjał brzmi fajnie w teorii. Może dlatego, że nie jestem fanem zaklęcia klonowania. I w sumie tyle... Z reszty bohaterów jeszcze wyróżniają się Spint oraz Dargem, reszta jest meh... |
Kastore |
Leena jest genialnym bohaterem pobocznym. |
Fandor |
Powiem wam, że nigdy w pełni widzę nie wykorzystałem pełnego potencjału bohaterów Cove, swoich sprawdzonych ulubieńców już miałem i nimi w kółko gram, zwłaszcza Jeremym, pomimo mojego zamiłowania do bohaterów magii bardzo lubię go właśnie ze względu na armatę i obronę miasta, sam nie wiem jakim cudem, ostatnio na którymś z wysokich poziomów trudności wygrałem przegraną partię poprzez ciągłą obronę miasta, i atak w odpowiednim momencie, jak przeciwnikom zabrakło surowców na werbunek kolejnych oddziałów. Także dzięki pazday za dobry temat. :) [Drwalu, może wywal po prostu głupi komentarz Godzilli] |
temat: Jaki bohater w Cove? | wróć do komnaty |