Witaj Nieznajomy!
|
temat: [wizja] Line-up miasta Krasnoludów komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Który line-up dla krasnoludów jest najlepszy?
|
Sir Galuf |
Planuję zrobić miasto krasnoludów do heroesa 3, jak wszyscy wiedzą, ale mam spory problem. Nie mogę się zdecydować, jaki line-up wybrać, a od tego zależy klimat i fabuła miasta. Oto warianty: Wariant pierwszy: 1.Obrońca 2.Traper 3.Niedźwiedź 4.Berserker 5.Kabir 6.Tan 7.Magmowy Smok Wariant drugi: 1.Gnom 2.Wielki nietoperz 3.Harpunnik 4.Kamielec (kamienna wersja drzewca) 5.Kwasowy pająk 6.Pogromca bestii 7.Ruchomy Zamek Wariant trzeci: 1.Gnom górnik 2.Miotacz toporków 3.Skarabeusz 4.Strażnik 5.Pterodaktyl 6.Kamienny olbrzym 7.Balrog Wariant czwarty: 1.Kobold 2.Obrońca 3.Guziec 4.Inżynier (krasnolud z wielką kuszą) 5.Pterodaktyl 6.Olbrzym ( Lub wielki stalowy robot) 7.Gargant (Ogromny, skalny robal przypominający połączenie żuka i tarantuli) No więc? Który wariant byłby najlepszy? |
Kastore |
Sir Galuf: Da funk?4.Kamielec (kamienna wersja drzewca) 6.Pogromca bestii 7.Ruchomy Zamek 2.Miotacz toporków 3.Skarabeusz 6.Kamienny olbrzym 7.Balrog 3.Guziec 4.Inżynier (krasnolud z wielką kuszą) 6.Olbrzym ( Lub wielki stalowy robot) 7.Gargant (Ogromny, skalny robal przypominający połączenie żuka i tarantuli) A zdecydowana większość pozostałych nazw nie pasuje do gry. |
Drwal |
Nie masz kompletnie nic zrobionego, nawet o pomysł pytasz. W dodatku temat niechlujnie nazwany. Wrócimy do tego, gdy będziesz mieć przynajmniej szkielet wizji. Zamykam naturalnie, a gdy będziesz wiedział już co chcesz zrobić, to wyślij mi lub Kammerowi Hermesa. |
temat: [wizja] Line-up miasta Krasnoludów | wróć do komnaty |