Witaj Nieznajomy!
|
temat: [VCMI] Neutral Creatures komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Nephretes |
Pierwsza jednostka MDT, aby zwiększyć wasz apetyt na nasze przyszłe projekty :) >>>DOWNLOAD (VCMI)<<< Specjalne podziękowania dla Hobbita za udźwiękowienie i Freda79 (HC) za pracę nad siedliskiem na mapie |
Zachari |
Czyżby to było to "coś", co miało być wydane "wkrótce"? |
zeryss |
Congratulations on the Primiero |
Kuririn |
Animacja "moving" jest skopana... Ogólnie good job! |
Felag |
Gratuluję wydania kolejnego projektu (wygląda oczywiście b. dobrej jakości). No i oczywiście czekam na więcej. ;) |
Zachari |
Jest przepiękna i ma ciekawą zdolność. Ciekawe, co będzie następne? |
Andruids |
Jeszcze nie widziałem jej w akcji, ale jak na mój gust, to trochę zbyt ubrana. Byłaby bardziej podobna do Heroesowych jednostek gdyby zgubiła naramienniki i karwasze. I... nie wiem co do końca mi nie pasuje w portrecie, z tą plażą w tle. Chyba ułożenie jednostki. Być może wyglądałaby lepiej, gdyby jej ręka nie zlewałą się całkowicie z horyzontem. |
Nephretes |
Fred79 posiada swoją wersję syreny, która jest całkowicie naga - pewnie trafi kiedyś do jego patcha :P Co do portretów to są też inne, ale mamy demokrację w grupie i zostały przegłosowane na rzecz tych w modzie. Można sobie jednak wrzucić na własny użytek: |
Kuririn |
Ja jestem za oryginalnym neutralnym tłem... Bo to, to podejrzane jakieś jest. :P |
Warmonger |
Ja wolę portrety zamieszczone powyżej - ciekawsza perspektywa. Bardziej też przypomina oryginalne portrety. |
Kuririn |
Mi chodzi o tło neutralne, które występuje w oryginalnej grze... Tudzież, 4 od lewej strony: |
zeryss |
Kuririn, dziękujemy za tło.Pomogłeś mi dużo |
Warmonger |
Niniejszym informuję, że siedlisko Syren pojawia się na mapach losowych tak, jak wszystkie neutralne siedliska: |
Drwal |
Świetnie to słyszeć. Trzeba przetestować i cieszyć oko. |
Nephretes |
Cieszyć oko to będzie można dopiero wtedy kiedy wyświetlanie kolorów zostanie naprawione x_o Docelowo chcemy by występowało tylko na wodzie, ale póki losowe mapy nie mają wody, nie było sensu w ten sposób tego kodować. |
MinosKing |
Warmonger kurcze ty to widzę masz fart z tym siedliskiem Syren, no nie wygląda to tak dobrze jak na wodzie, ale dobrze wiedzieć że się pojawia. :P |
Zachari |
Moglibyście udostępnić tło na którym jest syrena? |
Mistrz |
Również jestem za tym, by postaci neutralne były na klasycznych neutralnych tłach. Tak jak HoTA, tworzenie najbliższych oryginałowi modów, daje najlepszy efekt. |
A mi się podobają nowe tła. Załóżmy, że mamy parę modów z neutralami różnych autorów, to takie tło jest wyróżnikiem danego modu. |
Zachari |
Strzelcy są neutralni, a mimo to mają inne tło. |
strona: 1 - 2 |
temat: [VCMI] Neutral Creatures | wróć do komnaty |