Witaj Nieznajomy!
|
temat: [VCMI/Projekt] Vori Mod Godzilli/Nitja komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 19 - 20 - 21 | |
Kastore |
A kto (lub co) jest Waszym grafikiem? |
Nitj'sefni |
Godzilla. Jest również liderem zespołu. |
Kastore |
Młody, nie baw się w modowanie, bo na tym można się przejechać. |
Reldi |
Jedno mogę pochwalić u autorów Vori - wytrwałośc w obliczu nieustającej krytyki. Teraz życzę sukcesów w realizacji planów. I mała uwaga, Kastore czy tylko mi się wydaje iż w Twoich postach poziom zasolenia jest pomiędzy Morzem Martwym a Lol-em?:D |
Andruids |
Wytrwałość w czym? |
Kastore |
Reldi: Bo moje posty są solą tej ziemi.
I mała uwaga, Kastore czy tylko mi się wydaje iż w Twoich postach poziom zasolenia jest pomiędzy Morzem Martwym a Lol-em?:D |
Reldi |
Wytrwałość w obronie swego stanowiska?:D Wiem że nie ma żadnych praktycznych efektów, dlatego życzyłem im wyników;) Kastore tak, to mogłoby być wytłumaczenie jakieś:P Niekoniecznie najlepsze ale zdecydowanie jakieś:) Personalnie daleko mi do wyczekiwania na Vori, niemniej gdyby obciąć posty na temat "To i tak nie wyjdzie", to prawdopodobnie Grotowicze mieli by mniej rozrywki a temat pewnie około 5 stron :D |
Nitj'sefni |
Jak to nie ma efektów? Mamy już modele trzech jednostek i jedenastu budynków oraz fabułę. Niestety Godzilla od dłuższego czasu nie daje znaków życia, a bez niego to nie ruszy. |
Turtle |
Klątwa Vori jest prawdziwa... |
Kammer |
O Vori można gadać przez dwa tygodnie i piętnaście stupostowych stron i do niczego nie dojść, za to pięknie się pokłócić. Ponieważ gadka zmierza w kierunku właśnie takiej jałowej paplaniny - zamykam temat, aż będzie cokolwiek dobrej jakości do pokazania. Na przykład ta szumnie zapowiadana wersja, co miała wyjść w październiku - wtedy proszę o Hermesa/wiadomość na Cmentarzu. |
Nitj'sefni |
Pragnę z przykrością ogłosić, że dziś projekt został zamknięty. |
Fimrys |
Stało się. Z przykrością muszę stwierdzić, iż nasz Vori Teams w składzie: Godzilla, Nitj'sefni oraz mej skromnej osoby oficjalnie ogłasza upadłość. Co jest tego przyczyną? Na ramiona Hekatoncheira, nie mam pojęcia. Możecie nazwać to klątwą, ale to już koniec. W tym momencie zamykamy wszelkie prace nad stworzeniem miasta śnieżnych elfów. W tym momencie wyzwanie zostaje rzucone nowym śmiałkom, w których ręce składamy przyszłość stworzenia tego miasta. Kiedyś musi się w końcu udać! Ja sam jestem chętny do dalszego tworzenia tekstów lub tabel, gdyby ktoś znów podjął się tego zadania, więc proszę o ewentualny kontakt zainteresowanych wskrzeszeniem projektu. Myślę, że choć część materiałów z naszego dorobku może być użyteczna. |
Kuririn |
Fimrys: Ja sam jestem chętny do dalszego tworzenia tekstów lub tabel, No tabeleczki, beleczki itp... takim myśleniem nie zbudujesz miasta. |
Fimrys |
Kuririn: No tabeleczki, beleczki itp... takim myśleniem nie zbudujesz miasta. Ale teksty to jedyne, co mam mu do zaoferowania. Nie jestem grafikiem, więc moja rola w modach zawsze jest jedynie pomocnicza. A nam właśnie brakowało grafików, na których chciałbym aby to miasto powstało. |
Kammer |
OK, to ja zamykam temat i symbolicznie gaszę światło. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 19 - 20 - 21 |
temat: [VCMI/Projekt] Vori Mod Godzilli/Nitja | wróć do komnaty |