Witaj Nieznajomy!
|
temat: [VCMI/Projekt] Vori Mod Godzilli/Nitja komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 19 - 20 - 21 | |
Kastore |
Najpierw zróbcie jakiś porządny koncept z pasującym line-upem, a dopiero potem szukajcie grafików i programistów. |
Fandor |
Kastore, akurat na robienie zamków recepta jest prosta, chcesz zrobić zamek - grafikiem musisz zostać sam, a nie rozpisywać swoje historyjki, line-up itd, a zamek niech zrobi ktoś za mnie, natomiast co do wrzucenia miasta do VCMI, to jest to w tej chwili chyba najprostsza część zadania, do zrobienia po stworzeniu wszystkich grafik i na pewno znajdzie się ktoś chętny i zdolny w niej pomóc, bo takich osób jest już w Grocie dużo. |
Kastore |
Godzilli to powiedz, nie mnie. :P |
Nitj'sefni |
W line-upie będą małe poprawki. Na razie powiem tylko, że poziom siódmy zmieni nazwę. Od teraz znajdzie się tam olbrzym ulepszany w Jötuna (pisownia może się zmienić). To oczywiście nie wszystko, ale pozostałe zmiany trzeba jeszcze obgadać. |
Kuririn |
Wasza podstawa to "Polski Kurs Blendera" |
Godzilla |
Rada Osady Wieża |
Warmonger |
Oho, to już powoli coś przypomina. Oby tak dalej ;) |
Kastore |
Co robi wieża? |
Godzilla |
Patroluje i rośnie :).Prawdopodobnie będzie to siedlisko. |
Kastore |
Jak wieża rośnie? o_0 |
Godzilla |
Kastore: Jak rośnie? Szybko rośnie.Jak wieża rośnie? o_0 |
Mistrz |
Godzillo, czy coś wiadomo na temat jednostek? Projekt jest ciekawy, ale line-up w większości średni. |
Kastore |
Godzilla: Ale dlaczego i po co?
Jak rośnie? Szybko rośnie. |
Godzilla |
Mistrz: Jeszcze nad nim pracujemy :).Godzillo, czy coś wiadomo na temat jednostek? Projekt jest ciekawy, ale line-up w większości średni. Kastore: Żeby zrobić ulepszenie :).
Ale dlaczego i po co? |
Mistrz |
Jeżeli chcielibyście o tym porozmawiać, to ja bardzo chętnie. I rada osady bardzo mi się podoba. |
Godzilla |
Mistrz: Ok, Hermes może być?
Jeżeli chcielibyście o tym porozmawiać, to ja bardzo chętnie. |
Mistrz |
Ok. No chyba że wolisz ciut większą debatę to mogę się rozpisać tutaj ;) |
Godzilla |
Mistrz: To dawaj.
Ok. No chyba że wolisz ciut większą debatę to mogę się rozpisać tutaj ;) |
Ursus |
Śliczna rada osady. Przywodzi mi na myśl skandynawskie kościółki :) |
Nitj'sefni |
@Ursus Taki był zamysł. Godzilla się spisał. |