Witaj Nieznajomy!
|
temat: [VCMI/Projekt] Vori Mod Godzilli/Nitja komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 | |
Kuririn |
Witch: Robimy?
Masa ludzi ciągle wzdycha do tego projektu http://heroes3towns.com/?town=cathedral&page=arts mimo, że całość to właściwie mroczna kopia zamku. Czemu? Bo ma dobre grafiki. |
witchking |
Jak mi zrobisz jego model to podejmę się animacji |
Kuririn |
Ja mowie o frakcji :D |
Mistrz |
Hobbit: Nie zgodzimy się. Wilka mamy jednego z goblinem na grzbiecie, Fenrir to żaden dubel. |
Khemiel |
Cześć jestem nowy w grocie ale mogę dorzucić swoje pare groszy do projektu w formie rysunków/szkiców. W skrajnych przypadkach mogę podjąć się modelowania 3D ale nie robię tego tak dobrze jak niektórzy na forum. |
Mistrz |
Witaj! Trening czyni mistrza, he he. |
Kuririn |
Nic nie mówiąc rzekł Mistrz :P |
Fimrys |
Miło mi to słyszeć, że byłbyś rad stworzyć parę szkiców Khemielu. Przyda nam się wszystko, a im więc osób podejmie się zobrazowania naszych wizji, tym szerszy będziemy mieć obraz frakcji jako takiej. |
Andruids |
Hobbicie, nie znudziło Ci się jeszcze to nawracanie rzeki kijem vori? |
Godzilla |
Wendigo :) |
Kastore |
Tyraj dalej. |
Nitj'sefni |
To raczej goatman niż wendigo. |
diabełek412 |
Zgadzam się z przedmówcą, ale już w Heroesach mieliśmy takiego typu przypadki cytuje: Rogaty Demon |
Godzilla |
Diabełek: Rogaty Demon jest na czwartym poziomie, Wendigo na piątym.
Zgadzam się z przedmówcą, ale już w Heroesach mieliśmy takiego typu przypadki cytuje: Rogaty Demon |
diabełek412 |
Ale mi chodzi o to, że są postacie pół ludzi pół zwierząt jak np. właśnie rogate demony albo coś innego z heoroesów o czym właśnie zapomniałem. |
Felag |
Pewnie chodzi o centaury, minotaury, harpie albo jakąś połowę innych jednostek. A model ładnie wyszedł, wystarczy tylko oteksturować i dodać animację. Faktycznie na wendigo według wierzeń ludowych nie wygląda, ale do Waszego projektu powinien pasować. |
Godzilla |
|
Kuririn |
Ooo, najwyższa jednostka w całym hmm3 się szykuje? To szczur bez ogona? |
Godzilla |
To wendigo. |
Kuririn |
Taki jakiś wyprostowany strasznie... tekstury do wymiany... |
strona: 1 - 2 - 3 ... 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 |
temat: [VCMI/Projekt] Vori Mod Godzilli/Nitja | wróć do komnaty |