Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mod/projekt] Dark Dragon's Inferno komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
Belegor |
A nie myśleliście by przenieść Czerwia piaskowego z Heroes Online? Może tam szkielet i animacja byłyby łatwiejsze do przeniesienia. Koniec końców ten czerw piaskowy to tylko przekolorowany czerw otchłani. Mógłby się nadawać jako czempion. Edit: Albo samego tego czerwia z HO: https://i.ytimg.com/vi/7AmD96XulSA/maxresdefault.jpg |
Dark Dragon |
@Belegor - to powiedz nam jak to zrobić ;). |
Antonsky07 |
@Belegor Jestem niemal pewien, że jednostki w HO są prerenderowane i że nie ma możliwości ich eksportu. |
Kurek |
Przecież w MMHO jednostki są w 2D.... |
Asderuki |
Tak wam powiem, że gdyby był szkielet to zaminować bym mogła spróbować. Miałam tego nieco na studiach, ale nie wiem jakby mi to wyszło XD |
Antonsky07 |
Asderuki: O ile stworzenia z H6 po eksporcie nie mają szkieletów, czy też nie nadają się one do użytku (nie wiem jak z tym jest, bo zawsze eksportowałem modele bez szkieletów) to stworzenie ich od nowa jest bardzo proste i mógłbym dostarczyć je razem z jednostkami, które chcielibyśmy aby znalazły się w modzie. Jeśli Asderuki chce stworzyć nowe animacje, powinniśmy zdecydować, które stworzenia inferno są niezbędne dla naszej frakcji, uwzględniając przy tym poziom trudności stworzenia animacji danej jednostki. Osobiście mam największą sympatię dla czarta i chętnie zobaczyłbym go w Heroes 7, ale nie wiem, czy nie jest to zbyt skomplikowana jednostka, by tworzyć dla niej animacje.
Tak wam powiem, że gdyby był szkielet to zaminować bym mogła spróbować. Miałam tego nieco na studiach, ale nie wiem jakby mi to wyszło XD |
Asderuki |
Spróbować można... ale zaczęłabym od czegoś prostszego, bo serio nie wiem jakby mi to mogło wyjść. No i jakiego programu używasz? Blendera? Jak tak, to będę musiała go przejrzeć bo głównie to w mayi pracowałam. Ale nie powinno być źle XD Tylko no nie wiem jak mi to wyjdzie. |
kochan |
Co do Jednostek zacytuje Kurka z 2014. Myślę, że pasowałby taki układ. Kurek:
Przesyłam moją propozycję jednostek dla Inferno... może kogoś zaciekawi. https://plus.google.com/photos/106992437275654187163/albums/6058272271001289889/6067928677679555410?banner=pwa&pid=6067928677679555410&oid=106992437275654187163&authkey=CKOuxqP72-DulwE |
Godzilla |
I co, dzieje się coś w kwestii "moda"? A jeżeli tak to będzie można spotkać jednostki inferno w kampanii przystani czy fortecy? |
Dark Dragon |
Obecnie nic się nie dzieje. Jeśli dodatek kiedyś powstanie, to tak. Jest to wręcz wartością domyślną w grze. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: [mod/projekt] Dark Dragon's Inferno | wróć do komnaty |