Witaj Nieznajomy!
|
temat: Mapy do Heroes VII komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
dvoytek |
Nie ma jeszcze na forum tematu z mapami do Heroes VII, więc go otwieram i jednocześnie publikuję swoją pierwszą mapę do potyczek. Nazywa się Jaskinia Skarbów, nie ma jeszcze opisu, liczę na propozycje :P Proszę o uwagi w kwestii balansu, czy ewentualnych błędów. Mapa jest w języku polskim, nie ma tam żadnych okienek z tekstem, ale kilka nazw budynków i jednostek. Zalecam grę z żywym graczem, bo AI nie daje sobie raczej rady z ogarnięciem mostów i nawet daje się zamknąć pod ziemią (to było kilka miesięcy temu, ale nie wiem czy aktualizacje coś zmieniły w tej sprawie). EDIT: 13-04-2017 Jako, że mapa źle działa na ostatniej wersji gry, (jednostki mają wszystkie statystyki ustawione na 0) usuwam link do pobrania. Jak naprawię jakoś po świętach, to wrzucę nowy. Edit: 24-04-2017 Poprawiona wersja już dostępna. Link do pobrania Zachęcam do pobrania. Plik z mapą umieszczamy w lokalizacji ...\Documents\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\CustomMaps\AdventureMaps |
Rahbar |
Czy jest możliwość, żeby Twoje jednostki weszły do gry jako globalny mod? |
dvoytek |
Mógłbym je wydać jako globalny mod, ale nie wiem jak się to robi :P Przypuszczam, że należy paczki z danymi moda wrzucić do plików gry zachowując strukturę taką jak przy oryginalnych. Jak będę się tym zajmował, to zapytam Acid Dragona, jak zrobił z AC MODem. |
Kammer |
Acid już to tłumaczył częściowo. |
dvoytek |
Wrzucam link do poprawionej wersji. To ten sam link co dałem w edycji w pierwszym poście. Link do pobrania Mapa dalej nie ma opisu :P |
temat: Mapy do Heroes VII | wróć do komnaty |