Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/mod] HoMM 3: Complete RAMPAGE mod komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Kolejne dzieło dopisywania swojego kodu do leciwych hirków. Nie miałem okazji tego przetestować, ale z tego co czytam, mod ten jedynie wykorzystuje zasoby H3 (grafiki, dźwięki, animacje) - natomiast jest grą całkowicie inną. Nie, właściwie to gra napisana od podstaw, wykorzystująca zasoby H3. Żeby zagrać, trzeba mieć zainstalowaną legalną kopię. Na obecną chwilę oferuje trzy postacie: - Goblin - close combat melee fighter - Troglodyte - long distance melee fighter - Lizardman - shooter/rogue. Więcej informacji (wideo, screeny, link do ściągnięcia) znaleźć można tu. |
Szaman |
"Czy na pewno chcesz sformatować dysk C :c" - Taki napis się pojawia zamiast "czy na pewno chcesz wyjść z gry". xD Mod ma potencjał i wbrew pozorom walki nie są łatwe. Każdy ma swoje unikalne zdolności. Z tego, co wyczytałem, będzie też tryb szturmu zamków, co dokładnie to będzie, to nie wiem. Mod zdaje się obiecujący, szczególnie ciekawie będzie, jak autor doda Archanioły i Behemoty;) |
AmiDaDeer |
Wygląda bardzo interesująco, mam nadzieję że nie upadnie to zbyt szybko. Bardzo kreatywne podejście do gry, muszę przyznać. |
hrabo |
Witam wszystkich! Jestem współtwórcą HoMM3: Complete Rampage. Wydaliśmy dzisiaj update do gry, zachęcamy wszystkich do przetestowania. Więcej informacji podałem na konkurencyjnej (nie bijcie) Akademii Wojny, nie ma sensu tu wszystkiego przeklejać. Pozdrawiam i życzę miłego rozłupywania głów:D Link do tematu na AW: Info o CR Link do pobrania: Download |
Coś w temacie gry się dzieje? |
Kurek |
Gra ma potencjał! Fajna jest, ale potrzeba jej więcej contentu. Najciężej się gra Beholderem, nie umiem nim wygrać. |
temat: [H3/mod] HoMM 3: Complete RAMPAGE mod | wróć do komnaty |