Witaj Nieznajomy!
|
temat: To koń? To godzilla? Nie, to lama! komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Nicolai |
Chciałem znaleźć Runy w plikach gry. Niestety nie dałem rady, ale na pocieszenie dogrzebałem się do w pełni funkcjonalnej... lamy: |
Kammer |
...o czym był wszak już nius. :P |
Alamar |
@Nicolai Lamę możesz sobie wykupić na Uplayu. |
Nicolai |
Lama do kupienia? Ugh... poczułem się zażenowany :/ |
Belegor |
Właśnie...ugh, ja mam pytanie związane z tym. Czy jeśli odblokuję lamę to wszyscy, łącznie z kampanijnymi bohaterami będą jeździć na lamie, czy tylko jeden bohater, którym ostatnio grałem przed odblokowaniem? |
Kammer |
Ma ktoś jej animację ruchu? Dałoby się ją dodać jako mod do regularnej gry zamiast koni? Sugeruję coś w rodzaju tego. |
dvoytek |
@Nicolai Nie ma co być zażenowanym. :P Lama jest do kupienia za Uplay points, a te się zdobywa za achievementy w grze. Suma punktów do wydania na pierdółki typu wierzchowiec-lama jest taka sama liczba punktów, które można zarobić z osiągnięć. Nie trzeba dodatkowo wydawać ani złotówki, żeby odblokować te rzeczy. @Kammer Ale po co mod do wprowadzający funkcję, która jest już w grze? :P @Belegor Jak masz "kupioną" lamę na Uplayu, to włączasz potem w opcjach gry i lama się pojawi, jak rozpoczniesz nową grę. Opcja nie działa w kampaniach i wpływa tylko na głównego bohatera. No i nie zadziała, jak wczytasz zapis, w którym zacząłeś grać bez lamy. Koniecznie trzeba rozpocząć grę z włączoną lamą. Edit: Dzięki za brakujące przecinki, ale nie wydaje mi się, żeby nieodmienienie nazwy Uplay wymagało poprawy. |
Nicolai |
@Kammer: Tak, ja mam. Nawet mogę ją podrzucić, ale co z nią chcesz zrobić? |
Godzilla B |
Można konia upiornego jeździca podmienić na lamę? |
dvoytek |
Lama nie reaguje na animację upiornego jeźdźca. Jakbyś podmienił mu wierzchowca na nią, to stałaby bez ruchu. |
Nicolai |
Ale Lama ma własne animacje jakby co ;) |
dvoytek |
Tak, bo wierzchowce mają osobne animacje od bohaterów. Upiorny jeździec za to ma wspólną animację ze swoim koniem. |
Nicolai |
A jakby tak posadzić na tej lamie... Kabirka? Weź spróbuj, wszyscy wiemy, że tego właśnie fani chcą ;) |
Andruids |
mądry człowiek: Do tej pory nie wiedziałem, że tego chcę.na tej lamie... Kabirka? Ale chcę! Bardzo chcę! |
Godzilla B |
Ja też tego bardzo chcę! |
Kammer |
Popieram przedmówców. |
Bacus |
Cabir na lamie? To najlepszy pomysł, jaki czytam na tym forum. |
dvoytek |
A może jeszcze Cabir ubrany w lamę? :P |
Nicolai |
Stary, to jest chore... Jednak wolimy Kabira na lamie. |
dvoytek |
Cabiry na lamach ;] |