Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mod] Alternative Creatures mod komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 27 - 28 - 29 | |
Fandor |
Tylko którą? :p |
George de Selve |
Wczoraj za sprawą CD-Action postanowiłem sobie wrócić do VII po roku przerwy. Pamiętam, że wtedy nie mogłem się doczekać wyjścia zupdatowanej wersji moda. Dzisiaj sobie przypomniałem, że przecież trzeba go właśnie ściągnąć, a tu się okazuje że on jeszcze nie wyszedł xDDD. Ale z tego co czytam, to mod od kilku miesięcy jest gotowy, więc apeluję do Acida o jakąkolwiek aktywność w tym temacie, bo za niecałe 2 miesiące miną 2 lata od premiery dodatku Trial by Fire ;) |
Belegor |
Zapomnij... Nie wszystko jest gotowe, jest w trakcie bety. Acid nie ma czasu nawet, gdyż w jego pracy nadszedł "czas cudów"- gdzie leniwce i nieuki proszą o zaliczenie, mimo iż przez cały rok obijały się jak krowy na pastwisku. Na jego miejscu nie dawałbym im szansy na poprawę - ale to duży krok do zwolenienia. Zatem zapomnijcie o modzie do końca roku szkolnego - przynajmniej. |
Darth Ponda |
Acidzie, każ uczniom szukać błędów w modzie na zaliczenie. XD |
Adolf_Egzekutor |
bump |
Belegor |
niewypał - może mod pojawi się przed Konwentem - ale nie liczyłbym na to. |
Pointer |
Zniecierpliwionych zapraszam tutaj. ;) |
Antalyan |
Any chance to see that mod live? |
Adolf_Egzekutor |
Jest szansa na jakiekolwiek info? |
klimat93 |
Dołączam do pytania kolegi Adolfa: czy istnieje szansa na jakieś info co z modem? Chętnie odkurzę herosy, jeśli modzik pojawi się w najbliższym czasie. :) |
Adolf_Egzekutor |
Minął kolejny rok - kolejny czas nam mija na lini życia los nas popchnął trochę dalej wśród naszych planów i naiwnym oczekiwań była szansa na zwycięstwa i skandale |
strona: 1 - 2 - 3 ... 27 - 28 - 29 |
temat: [mod] Alternative Creatures mod | wróć do komnaty |