Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mod] Alternative Creatures mod komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 27 - 28 - 29 | |
Kammer |
Mod autorstwa Acid Dragona do pobrania ze Skarbca. Wprowadza on możliwość rekrutowania dwóch dodatkowych jednostek w miastach na zasadach alternatywy. Mod działa na zasadzie globalnej - jest niezależny od mapy. Więcej informacji w dziale. |
Drwal |
Nie lepszym miejscem byłaby Kuźnia? |
Fandor |
Według mnie, Kammer faktycznie walczy tym tematem o ruch w dziale, ale równocześnie pomimo wielkiego szacunku do Acida za ten mod, byłby on świętokradztwem w Kuźni, modding do H3 zasłużył sobie na własną komnatę, jeżeli modding do H7 też się rozwinie, przeniesie się tematy o modach z Rady do jakiejś nowej. EDIT: No to się nagadałem... |
Drwal |
Warto by było chyba pomyśleć o jakiś innym systemie tagów. Tak by było wiadomo, że mod X jest do H7, Y do H3, a Z do H4. Albo też dopisać H7 - w końcu to jest platforma taka sam jak VCMI, WoG itd. |
Kammer |
Słowo wyjaśnienia: AC mod i Conflux będą umieszczone jednak w Radzie, a Kuźnię się najprawdopodobniej zawęzi wyłącznie do modów do H3. Sytuacja jest rozwojowa, serdecznie dziękuję wszystkim innym, którzy trzymali ręce na pulsie. |
Acid Dragon |
Dzięki pomocy i informacjom dvoytka dodałem do gry w pełni funkcjonalne Sukuby - razem z siedliskiem i opisem w Heropedii. A dzięki własnemu widzimisię zrobiłem też słabsze wersje Żywiołaków Światła czyli Blaski Chwały. |
Dark Dragon |
Chwała lepiej by wyglądała gdyby usunąć z niej niektóre malunki. |
Godzilla B |
Czemu sukkub ma niebieskie rogi? |
Bo nie ma czerwonych ;P |
Darkem |
Z chęcią pomajstrowałbym przy teksturach nowych jednostek, szczególnie Blasków Chwały, ale wtedy musiałbym prosić o podesłanie wyeksportowanych plików. |
Acid Dragon |
Proszę bardzo, Darkem: tekstury do zabawy A dvoytek w międzyczasie zdążył też zrobić Ifryta Sułtana: |
Godzilla B |
Czy te ulepszenia są dostępne w modzie? I czy Ulepszone infrinty mają opis w heroespedi? |
Acid Dragon |
Skoro dopiero powstały, to jeszcze nie. Ale będą. I gwoli ścisłości - Ifryt Sułtan jest ulepszeniem, ale Sukub i Blask Chwały to formy nieulepszone. |
Nicolai |
Bardzo fajnie, ale jakbym mógł coś zasugerować to nieulepszonemu przydałaby się nowa teksturka, bo wygląda jakoś takoś... czekoladowo. |
dvoytek |
@Godzilla Lilim na obrazku ma niebieskie elementy prawdopodobnie przez włączone kolory jednostek w opcjach gry. Tzn. niektóre elementy jednostki zmieniają się na kolor gracza. Opcję można wyłączyć. |
Godzilla B |
@dvoytek to czemu podstawowy sukkub nie ma niebieskich kolorków? |
Bacus |
@Godzilla - Bo ulepszenie jadło dużo jagód. |
Nicolai |
A to nie można wziąć tekstur z H6 do Blasków? @Kammer poratuj nimi ;) |
Acid Dragon |
Kammer przesłał mi tekstury z H6, ale nie potrafiłem ich wykorzystać. klik |
Nicolai |
This should do the trick. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 27 - 28 - 29 |
temat: [mod] Alternative Creatures mod | wróć do komnaty |