Witaj Nieznajomy!
|
temat: Fanarty komnata: Podziemna Tawerna |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31 | |
Szaman |
Kammer: Oj ty niegrzeczny...Nie no, Gundula z Przygód Gunduli jest lepsza :P EDIT: Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie... |
Ursus |
Autor: Tamas Gyerman |
witchking |
Używając eponardo.ai udało mi się wygenerować taki obrazek: |
Drwal |
Wow wygląda super. Możesz zdradzić wiecej jak osiągnąłeś taki efekt? |
Andruids |
Rosyjski artysta, Slavicboy, wraz ze swoim zespołem animatorów i aktorów (a nawet z pomocą naszego rodaka, ciekawe czy uda się wam go znaleźć w creditsach!) stworzył krótką bajkę o Alamarze. Z napisami w nierunicznym języku. |
Trochę AI-artów. |
Andruids |
Pomyliłeś Kinkerię z Voy. |
Warmonger |
Zwierzoludzie bardzo dobre (dobrzy? Jaka jest poprawnie politycznie forma? :P) i wiernie oddają szczegóły oryginałów, ale ludzie zbyt wypięknieni :P Poza Verdish, która na szczęście nie jest zupełnie malowaną lalą. Ale może to tylko mój gust odnośnie kobiet. Jaszczury wyszły dziwaczne, ni to realistyczne, do niczego nie podobne. Przypominają plastikowe, zabawkowe dinozaury. Tylko Korbac wygląda jako-tako. |
Cytat: Pomyliłeś Kinkerię z Voy. To nie moje, to przeklejka z vk.com :) |
witchking |
Dodam coś od siebie |
now |
I tak nic nie przebije oryginałów. Brak w tych artach głębi. |
Autor: Рисунки с функцией жопа 16+ |
Hayven |
Ze wszystkich linkowanych tu profili artystów — dlaczego ja musiałem wbić akurat na ten zalinkowany w poprzednim poście...? |
Autor: Cybear Miniatures. |
Nowy fanart od VIO. Tym razem taki se, albo to na razie ujawniony fragment większej całości. |
Autor: lemalinpotiron |
Factory doczekało się pierwszych fanartów. Te są autorstwa PangLiang. |
Warmonger |
Fajne :) Henrietta wygląda dużo bardziej sympatycznie, niż w grze - paskudna gęba :v |
Line-up Inferno autorstwa lemalinpotiron. |
Darkstorn |
https://joemonster.org/filmy/130154/Miasta_z_HOMM3_ozywione_dzieki_AI W komentarzach ktoś nawet wrzucił link do Groty...^^ |
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31 |
temat: Fanarty | wróć do komnaty |