Witaj Nieznajomy!
|
temat: Problem z (p)odpaleniem MM9 komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
PeteKrieg |
Witam! Mam maly problem z MM9 na Windows 7. Gra czasem chodzi gladko, ale przewaznie zacina sie, co uniemozliwia gre. Znalazlem jakies tam porady w necie, ale nie mam zielonego pojecia jak sobie z tym poradzic. Jedna z porad sugeruje, by dopisac gdzies ''+windowed 1''. Niestety nie wiem jak to zrobic, gdzie to wpisac. Nie gram duzo i na grach sie nie znam, wiec mam z tym problem. Z gory dzieki za pomoc. |
Dark Dragon |
Klik. |
PeteKrieg |
''Na nowszych systemach proponuję dodać do skrótu gry "+windowed 1". Sprawi to, że gra uruchomi się w oknie, ale za to będzie chodzić znacznie sprawniej niż na pełnym ekranie.'' No wlasnie o to mi chodzi - dodalem +windowed 1 do skrotu i nic. Nie mam pojecia co zle robie, a zalezy mi zeby znow pograc w MM9. |
Dark Dragon |
|
PeteKrieg |
Dzieki wielkie. Gra dziala znacznie lepiej, choc okno nieco malo. No ale lepsze to niz nic. |
Azon |
: Dzieki wielkie. Gra dziala znacznie lepiej, choc okno nieco malo. No ale lepsze to niz nic. Zmień sobie rozdzielczość w systemie na taką jaką masz w grze. |
Dark Dragon |
Warto także w "autoexec.cfg" ustalić parametr "BitDepth" na wartość "32". |
PeteKrieg |
Zobrazujesz mi jak to zrobic? Moze tez ktos prosto wytlumaczyc jak zmienic rozdzielczosc w grze bez zmiany rozdzielczosci na komputerze? Okienko jest dosc male. |
temat: Problem z (p)odpaleniem MM9 | wróć do komnaty |