![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 | |
![]() Kuririn ![]() |
Jak wspomniałem, bawię się. Także będzie mam nadzieję jeszcze lepiej. |
![]() avatar ![]() |
Również drugie. Choć przydałoby się, by ogień nie przyjmował geometrycznych kształtów. |
![]() planetavril ![]() |
The second options |
![]() Kammer ![]() |
Drugie. Pierwszy wariant wygląda, jakby czymś pluł. |
![]() DragonKing ![]() |
Zdecydowanie drugi. |
![]() Kuririn ![]() |
Coś takiego jeszcze, lecz to nie jest jeszcze to, co chciałbym uzyskać. |
![]() Hieronim ![]() |
Według mnie petarda :) |
![]() Kuririn ![]() |
Exactly. |
![]() DragonKing ![]() |
A mi się trzecia wersja średnio podoba. Ogień przybiera na koniec nienaturalnych kształtów oraz nie widać, że to 2hex. Zostaw drugą wersję. |
![]() Kuririn ![]() |
DragonKing: nie.
Zostaw drugą wersję. |
![]() DragonKing ![]() |
Oczywiście, nie chodziło mi o to, żebyś zostawił ją jako finalną, tylko, jako tymczasową, najlepszą w tym momencie. Przepraszam za wyrażenie się nieprecyzyjnie. |
![]() Tomcio333 ![]() |
Kuririn, zacny smok, muszę przyznać! Naprawdę świetnie wygląda. Czy kiedy już skończysz nad nim pracę, zamierzasz wstawić defa do Banku Stworów? |
![]() Mistrz ![]() |
Myślę Kuri, że druga wersja jest bardzo dobra, tylko trzeba ją trochę dopracować. Jest wybuch ognia i wiązka przeciągnięta na 2 hex. Wygląda to bardzo potężnie i, co najważniejsze, jak naturalny wybuch ognia. |
![]() Kastore ![]() |
Na ile hexów ma być ten atak? Bo ta druga animacja jest ewidwntnie na jakieś 6. Poza tym, rzeczywiście, jak ogień pojawia się natychmiast to wygląda to naturalnie. |
![]() DragonKing ![]() |
Jak rozumiem atak jest na 4 hexy. Dwa hex, jako umiejętność+zionięcie |
![]() Kuririn ![]() |
Tomcioczyczyczy: Dzieki!Kuririn, zacny smok, muszę przyznać! Naprawdę świetnie wygląda. Czyczy: Ja nic nie mogę tutaj wstawić :PCzy kiedy już skończysz nad nim pracę, zamierzasz wstawić defa do Banku Stworów? Mistrzunio: Kolego sympatyczny - postaram się, aby to "jakoś" wyglądało spójnie z h3. ;)Myślę Kuri, że druga wersja jest bardzo dobra, tylko trzeba ją trochę dopracować. Jest wybuch ognia i wiązka przeciągnięta na 2 hex. Wygląda to bardzo potężnie i, co najważniejsze, jak naturalny wybuch ognia. Kastorek: Na ile hexów ma być ten atak? Bo ta druga animacja jest ewidentnie na jakieś 6. Poza tym, rzeczywiście, jak ogień pojawia się natychmiast to wygląda to naturalnie. Jak wspomniałem, bedzie to atak 2 hex, a to są moje próby "ujarzmienia" ognia w blenderqqq. Jakiś smok: Jak rozumiem atak jest na 4 hexy. Dwa hex, jako umiejętność+zionięcie U mnie wystąpił error. Nie ma czegoś takiego jak napisałeś, jest atak 2 hex albo 1 hex, ew cerbery maja 3 hexowy atak, i atak dookoła - tutaj patrz na hydry, W VCMi jest jeszcze atak 3hex x2 (połączenie ataku cerbera jak i zionięcie 2 hexowe smogów "razem") |
![]() planetavril ![]() |
Tomcioczyczyczy: Kuririn, zacny smok, muszę przyznać! Naprawdę świetnie wygląda. Dzieki! Czyczy: Czy kiedy już skończysz nad nim pracę, zamierzasz wstawić defa do Banku Stworów? Ja nic nie mogę tutaj wstawić :P ??? |
![]() DragonKing ![]() |
No i zrozumiałem, że będzie to atak cerbera, ale na 2 pola+2 hexy czyli zionięcie, co daje 4. Poza tym, nie JAKIŚ SMOK, tylko DRAGONKING:D |
![]() Kuririn ![]() |
Nie ma 4hexowego ataku na wprost. |
![]() DragonKing ![]() |
Ja o tym wiem. Jak rozumiem na dwa. Dodaj do tego 2 hexy z umiejętności i wychodzą 4. Oto mi chodziło od początku. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 |
temat: [H3/różne] Nasze własne jednostki WoG |
![]() |