Witaj Nieznajomy!
|
temat: [HotA] Spolszczenia, tłumaczenia komnata: Gildia Lingwistów |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 | |
Kammer |
Hobbit: A wiedzą, że poprzerabiacie sporą część nazw z oryginału?
Mamy |
AmiDaDeer |
Nawet zaakceptowali te zmiany. |
DarthDoman |
Wersja .zip https://mega.co.nz/#!ucgg2CrJ!OuHm19tNpMtw-NagNkkKsuA99J3D6J-xeZx9bxfIDx8 |
voncur |
Czyli miałem rację. Dziękuje. |
Wiedziałem, że tak będzie - powstanie fanowskich "modów" przyśpiesza tworzenie tych oficjalnie przeciągających się. Że też nie wpadłem sam na ten pomysł wcześniej! |
AmiDaDeer |
To wcale nie przyśpieszyło prac, a co innego, avatarze. |
Dru |
Możesz zdradzić co Hobbicie? :P |
Azon |
Cytat: Możesz zdradzić co Hobbicie? :P Pewnie to: http://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=2640 |
DarthDoman |
Nowa wersja spolszczenia dostępna w pierwszym poście. Przetłumaczyłem teksty z wyłączeniem kampanii i tekstu z edytora map. Poprawione są też ikony menu. Zapraszam do przetestowania. |
Kammer |
Czasem Hobbit nie kazał Ci się wstrzymać? :P |
AmiDaDeer |
Nie tyle kazałem, co prosiłem. Ale, oczywiście, ludzie chcą wszystko po swojemu, bez wzięcia pod uwagę tego, że ma zaistnieć coś takiego jak OFICJALNE spolszczenie. |
voncur |
Widzisz, tyle piszesz, a jak nie było tak nie ma 'oficjalnego' spolszczenia. |
AmiDaDeer |
Jeszcze nie ma, ale będzie, i to możliwe że całkiem niedługo. Chodzi mi o to, by nie robić potem sajgonu z różnymi wersjami spolszczenia. |
DarthDoman |
Hobbicie kiedy będzie oficjalne spolszczenie to zapewniam Cię że usunę swoją wersję, tak żeby była jedna w obiegu. Na razie gdziekolwiek prezentuję swoją wersję zawsze zaznaczam że jest to wersja nieoficjalna. |
AmiDaDeer |
Okej, dla mnie nie ma problemu. |
AmiDaDeer |
Udzielam voncurowi ostatniego ostrzeżenia. To już Twój kolejny post poniżej poziomu. Jeśli nie potrafisz wyciągnąć konsekwencji z ostrzeżeń, poleci kolejna, tym razem już ostatnia, klątwa. |
voncur |
Ech, widzisz jaki jest Twój poziom. Napisałem konstruktywny komentarz i się obrażasz. Tak więc powtórzę co usunąłeś. DarthDoman dałbyś radę wrzucić paczkę razem z pl czcionkami? ps. Wszystko działa, nawet Autosave jest zapisywany jako autozapis i da się kontynuować grę po spolszczeniu :)) |
AmiDaDeer |
To nie był konstruktywny komentarz. Nie widzę nic konstruktywnego w sformułowaniu "A ten coś ćpie". |
voncur |
'To niw'? Skoro się tak zachowujesz, to nie można tak tego odbierać? O.o? |
AmiDaDeer |
Jeśli naprawdę nie widzisz problemu ze swoim słownictwem, to forum nie jest dla Ciebie. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 |
temat: [HotA] Spolszczenia, tłumaczenia | wróć do komnaty |