Witaj Nieznajomy!
|
temat: Figurki Clash of Heroes komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
Hayven |
Wstydziłbym się pójść do kiosku po coś takiego :P Te figurki wyglądają jakby były lepione z plasteliny, aż trochę dziwnie byłoby stawiać toto na półce :D |
AmiDaDeer |
Ech, te dylematy... >.< |
Dark Dragon |
Zasady gry w karciankę/bitewniaka są w instrukcji. Siłę ataku wzmacnia dodatkowo bonus wypisany na figurce. Sam uzupełniłem dzisiaj kolekcję o Kościanego Smoka ^^. |
Darkem |
Szkoda, że nie pojawią się na polskim rynku w normalnej sprzedaży. W takim razie jutro muszę kupić pierwszego Kaczora od kilku(nastu) lat. Mam nadzieję, że uda mi się trafić na feniksa lub kościanego smoka :). Co do "wieku" - mówienie sobie i innym, że na coś jest się zbyt starym zawsze uważałem za próbę budowy sztucznie "poważnego" wizerunku. Nie ma rzeczy, na które człowiek jest za stary, po prostu trzeba mieć dystans do siebie i tego co się robi. Dlaczego rezygnować z małych przyjemności? Z frajdy jaką jest zakup figurki? |
Laxx |
Cytat: Zgadzam się z Hayvenem. Figurki naprawdę wyglądają, jakby lepiły je przedszkolaczki ;] Rozumiem fanowski zapał i chęć kolekcjonerstwa, ale czy gra jest warta świeczki? :PTe figurki wyglądają jakby były lepione z plasteliny, aż trochę dziwnie byłoby stawiać toto na półce :D P.S.: I pieniędzy? Nie lepiej coś kupić sobie albo ukochanej osobie? :> |
Morglin |
Nie ma co narzekać na jakość figurek, nie spodziewajcie się cudów za taką cenę. :P |
Alamar |
Cytat: Sama odpowiedziałaś na swoje pytanie.
Nie lepiej coś kupić sobie |
Kammer |
Córa: Toż to właśnie jest dla siebie. :P
Nie lepiej coś kupić sobie |
Laxx |
Miałam raczej na myśli coś na zimę...np. ciepłe rękawiczki albo szaliczek. Niech Wam będzie x] |
Garett |
Laxx, a na co ci w grocie rękawiczki czy szalik? Przecie tu pod ziemią ciepło jest. :P |
AmiDaDeer |
Umrzeć z zimna albo nie mieć figurki? Oczywiście że umrzeć z zimna. |
Acid Dragon |
Uczciwie się przyznam. Mimo oporów (i wieku) kupiłem. Nie dostałem smoka. Dostałem drzewo -_-. |
Alamar |
Przynajmniej napalisz sobie w kominku, jeśli zmarzniesz. :P |
Laxx |
Acid, to jutro znów uderzasz do kiosku ;) |
Nerevar |
Cytat: Zawszeć to czempion Sylvanu ;P A w H7 między drzewem a (zzieleniałym) smokiem nie zapowiada się aż tak wiele różnic...
Nie dostałem smoka. Dostałem drzewo -_-. |
Matikun |
Cytat: Cóż za dzieci :D Myślałem, że Donaldy dla zabawek kupują dziesięciolatki Zaraz cię będą poprawiać, że to figurki, nie zabawki ^^. Ale faktycznie, wyglądają jak zwykłe zabawki :P. Wyglądają trochę jak Gormity, które były we wszystkich sklepach z sześć lat temu xD. |
Viking |
@ Matikun Też z czymś kojarzyłem figurki z Clash of Heroes, ale dopiero Ty mi przypomniałeś, że to były Gormity. Mam nawet dwa w domu - chciałem trafić Króla Metalu, co oczywiście mi się nie udało. Figurki z CoH raczej sobie odpuszczę, bo nie widzę żadnego modelu, który koniecznie chciałbym mieć na półce. |
Hubertus |
Ha ha, Acid, Furia Sylanny ciągle Cię dopada xD |
Alamar |
Acid: Alamar: Powodzenia w upolowaniu ich ;) Tu też masz smoki (zielonego i kościanego przynajmniej) Trolololo! Tak Acid, wiem, że mnie za to kochasz. :P I dlaczego mnie nie dziwi, że trafiłem akurat na taką figurkę? |
Acid Dragon |
I hate you -_- |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: Figurki Clash of Heroes | wróć do komnaty |