Witaj Nieznajomy!
|
temat: Figurki Clash of Heroes komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
Nerevar |
Ciekawostka z Kwaczora Tuska |
Alamar |
A to podstępne ptaszysko. Chyba się skuszę. :P |
Acid Dragon |
Szkoda, że nie da się kupić samej figurki. Kupowanie pisma dla 10-latków może być "nieco" nie na miejscu. Poza tym zebranie wszystkich 30 figurek byłoby kosztem rzędu kilkuset zł i to przy szczęściu ;). |
Alamar |
Ale z zebraniem kolekcji figurek smoków nie miałeś oporów, mimo że też Cię to sporo kosztowało, prawda? :P Poza tym - "inwestujesz w przyszłość swoich potomków" (jakby się dziwnie w sklepie patrzyli). |
Kammer |
Panowie prawdziwi fani, wstydzilibyście się! Kupcie to i oddajcie do domu dziecka. Zdobędziecie coś dla siebie i odbębnicie dobry uczynek. :P |
Laxx |
To jest dostępne w naszych polskich kioskach? :o |
Acid Dragon |
well: 1. metalowe 2. za 10 zł były 3, a nie jedna 3. nie wyglądałem jak pedofil kupując je oraz 4. to były smoki :P |
Alamar |
Tu też masz smoki (zielonego i kościanego przynajmniej) oraz feniksa (niebieskiego). |
Acid Dragon |
Powodzenia w upolowaniu ich ;) |
Alamar |
Detale, masz szansę 1/15 na trafienie jednego. I przy okazji - jak powinny wyglądać w rzeczywistości. |
Laxx |
Co jak co, ale ten Kórlik z Raymana pasuje do M&M jak drzwi do lasu ;] |
Kammer |
Z czego się robi drzwi i gdzie to rośnie? :P |
Dark Dragon |
Jakby ktoś chciał wymienić za jakieś powtórki to ja chętnie. Mam sporo powtórek jeszcze z czasów jak zmawiałem z UK ;). Aktualnie brakuje mi 11 figurek, więc chętnie uzupełnię kolekcję :D. |
Darkem |
Nie wiecie, czy będzie istniała możliwość zakupu "saszetek" oddzielnie? Może pojawią się na rynku, gdyż o ile mnie pamięć nie myli, wiele serii zabawek/kolekcji promuje się w KD przed wejściem na rynek. |
Acid Dragon |
Mam taką nadzieję, ale realnie wątpię. Figurki były na rynku kilka lat temu. W tej chwili to jakieś niesprzedane resztki z zachodnich rynków, a nie nowość i promocja. |
Alamar |
Figurki to zaiste zapasy z zagranicznych magazynów (Ubisoft 2010) - nawet "instrukcja" jest po hiszpańsku/portugalsku/jaki-to-tam-jest-język. Oprócz figurki i instrukcji (ze spisem wszystkich 30 "pokemonów") dodano jeszcze kartę z krótkim opisem jednostki, jej numerem w kolekcji oraz siłą ataku i magii (czyli teoretycznie można nimi w coś zagrać) plus jakąś kuleczkę z symbolem i kolorem frakcji. Aha, 8 zł anie 10 - to znaczna różnica. I dziwne, nikt nie patrzył się na mnie jak na Pedobeara... może takie traktowanie dotyczy tylko Acida? :P PS "Donaldy" będą w kioskach do 2. grudnia. |
Hayven |
Cóż za dzieci :D Myślałem, że Donaldy dla zabawek kupują dziesięciolatki :P |
Andruids |
Jak jeszcze chodziłem do podstawówki to kupiłem numer takiego pisma o mandze i anime, tylko dlatego, że była dołączona do niego karta do karcianki pokémonów. Bardzo dobra karta swoją drogą. Kolega kupił trzy egzemplarze. Głowiłem się wtedy dlaczego sam na to nie wpadłem. |
Alamar |
@Hayven Mam rozumieć, że jesteś rozczarowany swoją "zdobyczą", że tak narzekasz? :P |
Andruids |
@Alamar Pochwal się swoją : p |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: Figurki Clash of Heroes | wróć do komnaty |