Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/projekt] Crater Town komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12 | |
AmiDaDeer |
Minęło ledwo 13 dni, daj ludziom żyć. :P |
Baloq |
Praca na razie zawieszona z racji kliku czynników: - natłok obowiązków związanych z uczelnią; - drugie hobby - Warhammer 40.000 bitewniak; - mam zaległości w pracach na rzecz polskiego Forge oraz Vori Kammera; - trochę straciłem zapał po głębszym zapoznaniu się z VCMI oraz po informacji o remakeu H3 :/ |
Kuririn |
Cytat: Nie przejmuj się tym, nie jesteś z tym sam, rób swoje. Nephretes, też się bał, a miasto wstawił :P Z VCMI z chęcią pomogę, nie ma problemu.- trochę straciłem zapał po głębszym zapoznaniu się z VCMI oraz po informacji o remakeu H3 :/ |
AmiDaDeer |
Ja tę wiadomość zrozumiałem tak, że Baloqowi nie odpowiada niegrywalność VCMI. ;P |
Kuririn |
Heh, ja też, tylko zaoferowałem swoją pomoc... A gdy przyjdzie mu robić jednostki w 3D, to jeszcze wiele wody upłynie :D tak więc VCMI może będzie bardziej grywalne. |
Topork |
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x413q90/673/e9FcnL.png Moje pierwsze wypociny w Blenderze :) Fort mojego autorstwa.Może się przyda :) |
Nephretes |
Całkiem elegancko Ci wyszło, brakuje trochę detali, ale ogólnie to niezła podstawa do teksturowania :) |
Skryba Joseph |
@Topork Bardzo fajne, ale pasuje bardziej do klimatów miast barbarzyńskich albo coś w tym stylu ;) |
AmiDaDeer |
A widziałeś jak wygląda fort ze szkiców Baloqa? |
Topork |
To pytanie do mnie czy Skryby ? |
AmiDaDeer |
Do Skryby. Odniosłem się do jego posta. |
Warmonger |
Cytat: To akurat nic nie szkodzi. Lepiej zobaczyć jedno ukończone miasto, niż 10 rozgrzebanych ;)
mam zaległości w pracach na rzecz polskiego Forge oraz Vori Kammera; |
strona: 1 - 2 - 3 ... 10 - 11 - 12 |
temat: [H3/projekt] Crater Town | wróć do komnaty |