Witaj Nieznajomy!
|
temat: [ERA/mod] Another Rampart komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Drwal |
Wiem, że u nas w Grocie raczej nikogo nie interesują już mody do Woga, ale myślę że mimo wszystko warto o tym wspomnieć. Zwłaszcza że mod jest ukończony i ma swój urok. :) Otóż Salamandre z Heroes Community na jednej z chińskich stron znalazł mod zmieniający ekran miasta Bastionu. Nie jest to nic pięknego, zupełnie inny styl niż ten z H3, ale wygląda ciekawie. Ludzie, którym podoba się wszystko co nowego stworzą fani do H3 (Pointer itp :D), powinni się tym na pewno zainteresować. Modyfikacja działa na silniku ERA 2 i jest dostępna do ściągnięcia TUTAJ. |
Crystal Dragon |
Cóż mówić - wygląda bajkowo:) Jednak widzę, że tło za jednostkami nie jest podmienione (ekran miasta), a niektóre budynki wyglądają jak wklejone. Poza tym spoczko:) |
Laxx |
Mi się nie podoba. Dla mnie Bastion powinien odzwierciedlać majestat sił zamieszkujących łono Matki Natury a nie kojarzyć się graczowi z bajkowym lasem z "The Last Unicorn" itd. Ale to tylko moje zdanie ;] Doceniam trud pracy tej osoby, która włozyła w to serce. Nie jest to nieprzemyślane ani niedopracowane, ale jak dla mnie to nie ten klimat. |
Matheo |
Interesujące i w sumie to tyle. Same budynki to chyba za mało, żeby pobrać taki mod. Jednak nie da się ukryć, że to miłe dla oka. Chińczycy też modzą? Ciekawe. |
Kuririn |
Dodam również że, magazyn zasobów zaczerpnięty jest z hoty, (wrota żywiołów). |
Serd |
A ja dodam jeszcze tylko, jako ciekawostkę, że tłem muzycznym tej modyfikacji jest motyw z Sylvanu z nadchodzącego H7. |
satyr64 |
@Drwal - chyba tylko ja jestem jedynym grotowiczem tutaj, który jeszcze interesuje się modami do WOGa. :) |
VSVP ROCKY |
Gdyby nie ten jednorożec można byłoby wykorzystać ten ekran do preserve ;) |
Drwal |
VSVP ROCKY: Gdyby nie ten jednorożec można byłoby wykorzystać ten ekran do preserve ;) O tym samym na początku pomyślałem, natomiast mamy już nowy projekt Preserve, w stylu h3. Póki co troszkę autor zamilkł, ale miejmy nadzieje że wkrótce projekt będzie kontynuowany. |
Warmonger |
Cytat: Widzę, że fani Preserve są gotowi wykorzystać wszystko, co na drzewo nie ucieka }:>
Gdyby nie ten jednorożec można byłoby wykorzystać ten ekran do preserve ;) |
krasnolud99 |
Drwal: O widzę że projekt jeszcze żyje. Czy mógłbym dostać linka do tematu na podforum chyba że nie ma? natomiast mamy już nowy projekt Preserve |
Kammer |
http://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=2396 |
Pointer |
Cytat: Ludzie, którym podoba się wszystko co nowego stworzą fani do H3 (Pointer itp :D), powinni się tym na pewno zainteresować. Dzięki za pamięć ;) Szkoda, że w Grocie nie ma tagowania jak na facebooku, żeby każdy od razu wiedział kiedy o nim piszą :P A tak całkiem serio, to nie WSZYSTKO mi się podoba, ale doceniam to, że ktoś WoGóle coś tworzy, to jest fajne. A akurat ten mod rzeczywiście całkiem ładny, tylko jak wspomniała Laxx nie w klimacie Rampart. Bardziej kojarzy mi się z zamkiem Czarodziejki z H1 ;) |
temat: [ERA/mod] Another Rampart | wróć do komnaty |