Witaj Nieznajomy!
|
temat: M&M7 - nie mogę zainstalować komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
Freodon |
Podjąłem się próby zainstalowania M&M VII na Win7 x64. Po zamontowaniu niby wszystko działa, wyświetla mi się okno z logiem Sold Out, Shockwave i Flash: oba pisze, że są enabled. Gdy klikam instalację i 'install game', świeci mi się tylko logo Sold Out i nic innego się nie dzieje. W menedżerze pojawia się proces Setup.exe, ale nic się nie dzieje, nic się nie wyświetla. Próbowałem szukać rozwiązania w Internecie, ale wszystkie pytania dotyczą już zainstalowanej gry, natomiast ja nie mogę tego nawet zainstalować. O co może chodzić? |
Demorator |
Spróbuj przekopiować CAŁĄ zawartość płyty (nie robić obrazu) i uruchomić setup w trybie zgodności. Mi pomogło. |
Freodon |
Przekopiowałem zawartość obrazu, uruchamiam i mam "Error 53 - file not found". Po zamontowaniu i uruchamianiu z folderu (spoza obrazu) jest to samo. |
Demorator |
Kolejne pytanie: czy masz antologię, czy samotną wersję? Ostatecznie skoro (mam nadzieję) masz oryginał, możesz poszukać w internecie, pożyczyć od kolegi etc.. |
temat: M&M7 - nie mogę zainstalować | wróć do komnaty |