Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/projekt] Pałac - nowe miasto komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Kammer |
Życzę powodzenia z takim roszczeniowym nastawieniem. |
TopFunny525 |
Szkice mi się podobają, jedyne co zrobić to życzyć powodzenia :) w dalszych pracach. Pozdrawiam |
voncur |
I co? Będzie coś z tego? Czy tylko same koncepty i pomoc przy innych projektach? |
Matheo |
Liczysz na to, że ktoś kto pięknie rysuje sam dokończy ten projekt? Obudź się. Wykonanie nowego miasta, to ogrom pracy, której nie da się wykonać w pojedynkę. Pomysł na miasto jest dobry i z pewnością kiedyś przerodzi się to w coś, czym będzie można pograć. |
Fandor |
Jeżeli GRYFF zrobi ładne grafiki 2D jak Hei-reg to na pewno znajdzie ludzi do pomocy. Wydaje mi się, że wszelkie nazwy podobne Dworowi, będą jeszcze bardziej przywodzić go na myśl, chociaż w tej chwili bazuję na opisach ludzi, gdyż nie wyświetla mi żadnych obrazów, stąd pytanie czy zostały one usunięte czy może to tylko ja nie mogę ich wyświetlić? |
GRYFFF |
Matheo, z czego ja mam się niby obudzić? ..chwilowo pomagam tu i tam, wysłałem Ci portrety bohaterów ( skupiam się na kolejnych ). Mam pełną świadomość ile to pracy, same szkice zostały poprawione, frakcja zmieniła nazwę na: rezydencja itp.. Projekt się rozwinie w swoim czasie na tyle ile to możliwe.. http://chomikuj.pl/nowafrakcjaheroes3 |
Fandor |
Cóż jako, że projekt Tritha dość spoważniał, ten projekt jest bardzo fajny, chociaż uniknąłbym chociażby muszkietera, który mimo że Koci, w pewnym sensie dubluje się z tym u Tritha. Jeżeli dobrze przeczytałem tam gdzieś piszesz o barokowej architekturze, jestem kiepski w stylach architektonicznych, ale chyba w Courtyard dominuje architektura baroku. Więcej uwag nie mam czekam na kolejne etapy prac :). |
Matheo |
Cytat: Kolego, przecież to było do voncura. W ogóle nie przejmuj się tamtym postem, bo nie dotyczy Ciebie.
Matheo, z czego ja mam się niby obudzić? |
voncur |
Byłem ciekawy czy Gryff zajął się pomaganiem innym, aby później mu pomogli, czy co się dzieje, bo strasznie ciekawy projekt. |
Dark Dragon |
Tym, czy nazwy dublują się z jakimś innym niewydanym/niespełnionym projektem, proszę się absolutnie nie przejmować ;). |
Mav |
Rysunki koncepcyjne frakcji wyglądają strasznie sympatycznie! Bardzom ciekaw, jak to wyjdzie. :D |
Felag |
Czy są jakieś wieści o projekcie? Zapowiadał się naprawdę obiecująco i szkoda by było, żeby upadł... |
zeryss |
Only the palace def file on the world map palace |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: [H3/projekt] Pałac - nowe miasto | wróć do komnaty |