|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: MWroblewski - projekt muzycznykomnata: Jarmark Cudów |
wróć do komnaty
|
| strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 | |
![]() AmiDaDeer
|
Jak zapewne część z Was wie, jeszcze przed wakacjami zacząłem namiętnie tworzyć eksperymenty muzyczne i je upubliczniać w Grocie. Dzisiaj postanowiłem ten projekt bardziej rozwinąć i w taki sposób na światło dzienne wychodzi pierwszy mój longplay, zatytułowany dumnie OuterSpacer.![]() (podziękowania za okładkę dla Lu) Możecie go ściągnąć (w formacie MP3 lub FLAC) tutaj, albo też na MixCloudzie. Temat założyłem, by więcej nie śmiecić w Galerii na Krużganku i wrzucać tutaj kolejne moje projekty. Będzie dużo nietypowych dźwięków, przeróżnego rodzaju eksperymentów i innych małych kociątek. Uszy Wam zwiędną, że hoho. Zapraszam do komentowania. Zapraszam również fejsbukowiczów na moją stronę na Fejsie. A jak. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 13. Better Than Hitler's Paintings. Podwójny utwór na dwa fortepiany. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 14. The Sun, the Moon and the Truth. Trzyczęściowy utwór z medytacją. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 15. The Puppy Instead of the Crying Baby. Utwór długi, bardziej medytacyjny, z domieszką "sound artu". |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 16. The Skeleton Key Unlocks the Mind. Utwór ambientowy, długi i monotonny. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 17. The Mortal will Find Itself Lost. Drugi z serii utwór typowo ambientowy. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 18. The Blind will See... the Deaf will Hear. Trzeci z ostatniej serii długich ambientów. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 19. We Gain Strength, and Courage, and Confidence. Długi, drone'owy kawałek. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 20. When the Light Turns Blue with Orange Spots. Ponad dwugodzinny eksperyment brzmieniowy. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 21. First and Foremost I Am a Drummer. Kawałek na trzy perkusje. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() f(a). Konceptualny zestaw utworów. Radzę przesłuchać przynajmniej pierwszego. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 22. My Body is Damaged from Music in Two Ways - długi, relaksujący utwór na gitary i trąbki. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 23. The Candidates Need No Introduction - ponad półgodzinny kawałek należący do szeroko rozumianej sztuki dźwiękowej. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 24. Ringwinner and Luckwearer. Ponad 2-godzinny kawałek ambientowy. Ciekawe ile osób załapie skąd jest cytat... |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 25. Your Brain is Convinced that It's Dying. Krótki utwór drone'owy. |
![]() Xernfaex
|
Świetna sprawa, w wolnej chwili przesłucham wszystko :> |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 26. There Has to Be Something in the Stocking that Makes the Noise. Ponad godzinny elektroniczny drone. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 27. The Cave Art of the Twentieth Century. Ambiento-drone, trwa ponad trzy godziny. |
![]() AmiDaDeer
|
![]() 28. A Tragic Waste of Our Greatest National Resource. Utwór dziesięciogodzinny. Równo 10 godzin. Tworzenie tego było koszmarem. |
![]() Serd
|
Hobbit: A Tragic Waste of Our Greatest National Resource. Utwór dziesięciogodzinny. Równo 10 godzin. No, no ... 10 Godzin... Pogratulować wytrwałości w tworzeniu. :) Zdaje się że drugi P.A. Romero na Kwasowej nam rośnie. :) Może kiedyś doczekamy się twojego soundtracku w którejś części HOMM lub M&M? :) Masz talent, Hobbit. :) |
| strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 | |
| temat: MWroblewski - projekt muzyczny |
wróć do komnaty
|