Witaj Nieznajomy!
|
temat: Błędy w Komnatach (działy tematyczne) komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 | |
Kammer |
Jednej nie uwzględniłem, bo nie widziałem powodu, drugiej, bo nie widziałem sensu w przebudowaniu zdania, a trzeciej... nie kojarzę. Zerknę ponownie o rozsądniejszej porze. :P |
Nemomon |
A przy okazji których nie widziałeś powodów ani sensów? To może wyjaśnię, o co mi chodziło. Skoro coś zaznaczyłem jako błąd, to najwyraźniej jakiś cel mi przyświecał, czasem więc warto się dopytać o co chodzi, zamiast odgórnie stawiać krzyżyk na poprawkę ;). |
Alistair |
Zgadzam się z Nemomonem, ale za to zwrócę jemu uwagę - napisałeś w swym dłuższym poście o błędach "poza tem". Powinno być "poza tym". Nie kojarzę w języku polskim słowa "tem". |
Nemomon |
Dzięki Alistair! Aczkolwiek ja formy "poza tem" używam od zawsze :), która to nota bene jest niepoprawna, bowiem powinna być pisana "pozatem", ale przyzwyczaiłem się ją pisać rozdzielnie ;). |
Matheo |
Bardzo dziękuję za wskazanie błędów. Przejrzałem pozostałe strony o jednostkach. Powinno dać się je czytać :) |
Kosmos10 |
Ja przeczytałem cały działa przed poprawkami. Dodam też błędy które udało mi się znaleźć: - Informacje: "Oto zbiór wszelkich informacji o piątej części sagi HoMM. Dowiesz się tutaj jak powstawała gra i co można w niej znleźć." - Bohaterowie, przystań, Ellaine: "Może Wam zagwarantować bardo udany start." - Bohaterowie, przystań, "Jak zostać rycerzem": "Należałoby zgłębiać tajniki Magi Światła (Mistrz Łask, Mistrz Gniewu)." - Miasta, przystań, Budynki Specjalne, Aula Bohaterów: "Wymagania: Plac Cwiczeń;" - Miasta, inferno, legowiska: "Warto dla nich wstrzymać się z budową Gildi Magów." - Miasta, nekropolia, Budynki Specjalne, Nekromantor: "+ 150 punktów Energii Mroku (w każdym miaście)." - Miasta, nekropolia, Fortyfikacje, Cytadela: "Wymagania: Poyiom 2;" - Miasta, loch, Infrastruktura, Kuźnia: "Kuźnia dostarcza twojej armii Wóz z Amuncją." - Miasta, loch, Budynki Specjalne: "Szkoda pieniędzy na budowanie Gildi Kupców." - Miasta, akademia, Budynki Główne: "Wam po 5-piątym poziomie Gildi Magów," - Miasta, forteca, Specjalizacje Miast: "Jeśli nie pasują Wam dziwaczne nazwy miast i pokrętne opisy, nie nie stoi na przeszkodzie by je zmienić." - W opisach specjalizacji jest dość rażący błąd "Wierze Strzelnicze" |
superfly86 |
Witam, Przeglądam sobie zasoby strony Chciałem pobrać sobie mody do Herores V http://www.h5.acidcave.net/download.html jednak w przypadku księgi czarodzieja część 2 i część 3 to te same pliki Znalazłem linki do tej cześci jednak proszę o poprawienie pliku hm: Poza tym na stronie brak moda serce ashanTrudno znaleźć go w internecie, strona projektu upadła znalazłem ten mod, proszę o dodanie go na stronę. Nie wiem czy to jest finalna wersja czy nie. Najlepiej sami oceńcie :) To jest link do serca ashan Witam, Przeglądam sobie zasoby strony Chciałem pobrać sobie mody do Herores V http://www.h5.acidcave.net/download.html jednak w przypadku księgi czarodzieja część 2 i część 3 to te same pliki Znalazłem linki do tej cześci jednak proszę o poprawienie pliku hm: Poza tym na stronie brak moda serce ashanTrudno znaleźć go w internecie, strona projektu upadła znalazłem ten mod, proszę o dodanie go na stronę. Nie wiem czy to jest finalna wersja czy nie. Najlepiej sami oceńcie :) To jest link do serca ashan Brakuje też unoficcial Patcha do polskiej wersji, też można by go umieścić w dziale download |
Dark Dragon |
Polecam sprawdzić posta przed wysłaniem. Link został poprawiony, jednak warto zauważyć, że od dawna był u nas w Skarbcu. Nie wiem czemu zatem linkujesz do jakichś zewnętrznych serwerów. |
superfly86 |
Ok przepraszam, nie znałem tego skarbca jestem nowy na tej stronie :) chciałem dobrze :) pozdrawiam |
Acid Dragon |
Nie masz za co przepraszać, uwagi słuszne. Zgłoszony błąd dotyczy działu H5, a nie Skarbca. Propozycje dodania wspomnianych modów zostawiam do rozważenia autorom działu. |
Kurek |
http://www.h5.acidcave.net/modding_modyfikacja_tekstur.html - 404 się wyświetla. Jak zgłaszam w złym temacie to sorry. |
Kammer |
Fixed, dzięki. |
Matheo |
Znalazłem drobny błąd w dziale HVII w zakładce Bohaterowie/Akademia. https://zapodaj.net/2b4a1fb8b9cea.png.html |
Godzilla B |
Witam, nie wiem czy to zostało wcześniej napisane, ale na telefonie z androidem nie działa Wielki Lekson Smoków. |
Acid Dragon |
Niestety ma prawo. Do poprawnego działania Leksykonu potrzebne jest urządzenie z w miarę nową przeglądarką, poprawnie obsługujące obowiązujący od 2014 roku standard HTML5. Na dole Leksykonu znajduje się przycisk dla starszych przeglądarek, który umożliwia przeglądanie strony w bardziej tradycyjny sposób. |
kochan |
Zgodnie ze wskazówkami Kammera : W dziale H7 są nowe neutrale, zabrakło tam opisu krakena pomimo, że smoku o Nim wspomina w komentarzu dolnym. |
flapdzak |
Brakuje też ikony, która przeprowadzi nas bezpośrednio do Ognistego Ptaka. |
Nicolai |
Zabrakło Krakena, bo podstrona ma status "work in progress", ikonkę Ognistego Ptaka Wam dorzuciłem, chociaż to działka Acida, ale macie, cieszcie się :P |
Sir Galuf |
Skoro są już Neutralne, to kiedy możemy się spodziewać jednostek Fortecy ? |
Nicolai |
W jedynym słusznym terminie: soon™ :D |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 |
temat: Błędy w Komnatach (działy tematyczne) | wróć do komnaty |