Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Ankieta] Elfy kontra resztki obiadowe Acida :P komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
Wolisz widzieć w H7 Sylwan czy Fortecę?
|
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
krasnolud99 |
Zostawcie te biedne krasnoludy w spokoju! To, że Acid ich nie lubi, to nie znaczy, że wszyscy muszą ich nie lubić i jeszcze się z nich nabijać! |
Wolfheart |
Zgadzam się z tobą. Jak dla mnie to w Heroes 7 lepiej by pasowały krasnoludy. |
Garett |
Herezja! Dobrze wam radzę, lepiej nie wchodźcie na czat, bo was jeszcze Lucek dorwie za to, że coś takiego wypisujecie! :P |
Xelacient |
A ja głosowałem na krasnoludy i wciąż uważam, że danie brodaczy byłoby lepsze niż danie drugiego rodzaju elfów, jako gracz ultrdefensywny chciałbym mieć nację pasującą do mojego stylu rozrywki! Chociaż z drugiej strony... jak czytam te opisy "ognistych olbrzymów" i "walkirii" to jednak cieszę się, że ta nacja nie weszła do gry, bo Ubikacja chciała je poważnie skrzywdzić. |
Matheo |
Cytat: Z pewnością chciałeś napisać "danie z brodaczy" ;)danie brodaczy |
Wolfheart |
To nie jest śmieszne. |
Aayren |
Pewnie. Naśmiewajcie się ze zwolenników krasnoludów. Drwijcie. Rzucajcie nam lwom! A my się rozplenimy jak chrześcijaństwo i pewnego pięknego dzionka zaczniemy krucjaty :p |
Tarnoob |
Aayren, Kammer: w pierwszej chwili przeczytałem: „rzucajcie nam Iwom”, chyba jako nieudolna odmiana zamiast „Iwonom”. No cóż, głodnemu chleb na myśli. :-P Xelacient, jestem w szoku, że taki fajny użytkownik poparł krasnoludy. Jeszcze większym szokiem jest to, że krytykujesz propozycję jakiegoś otrzeźwienia tej frakcji i usunięcia jej największej wady z Heroes V: czyli wielkiej monotonii 6 rodzajów krasnali. |
Nerevar |
Cytat: Konstrukcja zdania sugeruje, że to zwolennicy krasnoludów są lwami, i macie im czymś rzucać (w domyśle żartami i docinkami). Czyżby jakieś urojenia?
Mamy rzucać Was lwom czy lwy Wam? |
Kammer |
|
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: [Ankieta] Elfy kontra resztki obiadowe Acida :P | wróć do komnaty |