Witaj Nieznajomy!
|
temat: [VCMI] Tortofroid komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Warmonger |
Najnowsze dzieło Axolotla. Od razu opakowałem w mod. Animacja nie do końca poprawna, ale to widać dopiero w bitwie :P link |
Orzie |
Hah, you have devised a better name than Axolotl did :) |
Warmonger |
Czy ktoś zechciałby dorobić jednostkom neutralne tło? |
Pointer |
Neutralne? A moze by sie to stworzonko na 2. poziom w nowym Preserve nadawalo? Skoro ma miec cos wspolnego z zaba, a na 6. poziomie jest zolw, to taki zolwiozaboczlek pasowalby calkiem niezle. |
Nephretes |
Nie wiem czy to dobry pomysł. Podoba mi się szkic Hei-rega, poza tym mam wrażenie że na osi polsko - rosyjskiej za dużo jest konfliktów. Hipotetycznie nawet gdyby uzyskać zgodę od Axolotha moim zdaniem nie pasuje. |
Warmonger |
Te paskudne, pomarszczone gęby w żaden sposób nie pasują do Preserve. Mogłyby nadawać się do Fortecy, być może do Lochu (prawie jak Troglodyci). Tak czy inaczej, dorobiłem tło sam. link |
Pointer |
Ok, może i racja z tymi pomarszczonymi gębami :P Warmongerze, dobra robota. WoGóle te drzewka pierwszy raz widzę. Fajna jednostka. Domyślam się, że też Axolotla? |
AmiDaDeer |
Co do Preserve - wiecie, podejście "Znalazłem def i może nawet pasować" kłóci się z profesjonalizmem projektu Hei-Rega i od tego wypadałoby zacząć. |
temat: [VCMI] Tortofroid | wróć do komnaty |