![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 14 - 15 - 16 | |
![]() now ![]() |
"Trawokapitol:" Wystarczyłoby przyciemnić trawę (tak jak z lewej strony) i myśle że byłoby ok. |
![]() Lord Hawk ![]() |
Necro na terenie westland to jednocześnie jakieś przymiarki do nowej bardzo oczekiwanej aktualizacji w VCMI, czy tylko zrobienie na zapas na kiedyś tam ? Tak czy inaczej wygląda to wszystko bardzo ładnie i klimatycznie. |
![]() avatar ![]() |
Nie... to na 99% są screeny z HoTy. A na Grocie jest tylko jedna osoba, która umie modować HotA. Ta sama, co zrobiła moda z MDT Forge pod 1.5.4 :) |
![]() Lord Hawk ![]() |
avatar: Nie... to na 99% są screeny z HoTy. A na Grocie jest tylko jedna osoba, która umie modować HotA. Ta sama, co zrobiła moda z MDT Forge pod 1.5.4 :) No to informacja przydatna, chociaż przyznam że liczyłem na inną, bo apetyty na nowe tereny jest :D |
![]() Andruids ![]() |
Ma ktoś zebrane gdzieś same podkłady miast i mógłby się nimi podzielić? Wydawało mi się, że były zamieszczone w tym temacie i prawdopodobnie zniknęły z powodu zwinięcia kramiku przez tinypic. Albo słaba pamięć kolejny raz spłatała mi figla. W każdym razie pytanie (i prośba) wciąż pozostaje. Konkretnie, to interesuje mnie górzysty podkład pustynny. |
![]() planetavril ![]() |
I don't know if that's what you asked for: Land |
![]() Zachari ![]() |
No cześć chce tylko zaznaczyć, że raczej nie wracam do tego projektu bo to dosyć żmudna praca, ale póki mi się chce to podłubałem trochę przy śnieżnych miastach, i mam nadzieję, że wyszło fajnie ale przyjmę każdą krytykę xd![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i poprawiłem też te śnieżne czapy w twierdzy xd Aa i jeszcze jedna sprawa jeśli ktoś będzie chciał pobrać te grafiki i je wrzucić do moda to poczekajcie chwilkę to jakoś niedługo wrzucę poszczególne klatki gdzieś na dysk i je tu udostępnię (i wybacz Avatarze za to ile docinania ci wcześniej zostawiałem przy tych obrazkach, te powinny być "czyste" i może nawet cienie sam zrobię) |
![]() Warmonger ![]() |
Cytat: Nie widziałem tego, tym bardziej, że to post z 2020 roku. Kosmos!![]() Cieszę się, że mod nadal żyje, chciałbym kiedyś obejrzeć wszystkie te fantastyczne grafiki w akcji :) |
![]() Kammer ![]() |
Krytyka? Jaka znów krytyka! Świetna rzecz, oby tak dalej! |
strona: 1 - 2 - 3 ... 14 - 15 - 16 |
temat: [VCMI/projekt/różne] Wyglądy miast na mapie przygody |
![]() |