![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Przeklęta Machina |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 - 14 - 15 | |
![]() Nephretes ![]() |
Popełniłem dzisiaj grzech double posta (mea culpa) i stwierdziłem, że dobrym pomysłem byłoby aby edycja ostatniego posta w temacie sprawiała, że wyświetla się on w nowościach. Inaczej niestety trzeba tworzyć doubleposta, szczególnie jak się jest autorem i pokazuje postępy. |
![]() Dark Dragon ![]() |
Po pierwsze - każda taka edycja powodowałaby bump - poprawka błędu itd (w tym moderatorska). Po drugie - jest różnica miedzy napisaniem nowego posta po kilku godzinach, a kilku dniach ;). |
![]() Kurek ![]() |
Kiedy komnata Heroes 2? |
![]() Kammer ![]() |
Jak zrobią. :P |
![]() Alamar ![]() |
Jest już zrobiona. :P |
![]() Kammer ![]() |
To jak zrobią niusa na głównej i linka do działu w menu przekierują. :P |
![]() Drwal ![]() |
Nie jest to z mojej strony bardzo przemyślane (nie siedziałem godziny i nie myślałem o wszystkich za i przeciw, także pod wpływem dobrego argumentu mogę szybko zmienić zdanie), ale chciałbym zaproponować odkrycie chatu dla osób niemających konta w Grocie. Chodzi o to, by zwiększyła się liczba osób w tym klimatycznym miejscu. Oczywiście nie wpływałoby to bezpośrednio na frekwencje, ale ktoś obcy mógłby poznać to miejsce (choćby z ciekawości). Zachęciłoby to może do stworzenia konta i wzięcia udziału w dyskusji, pisania postów, aż w końcu zostania stałym, aktywnym bywalcem AC. Nie ukrywam, że zainspirowałem się trochę narzekaniem Acida na brak podglądu komentarzy na fb bez zalogowania się na konto. :P |
![]() Kammer ![]() |
*patrzy na wczorajszą kulminację żalów* Może to nie jest najszczęśliwszy pomysł... |
![]() Drwal ![]() |
Może dodam dla formalności (bo nie chce być źle zrozumiany) - niezalogowany użytkownik miałby tylko możliwość podglądu, żadnego pisania czy inne aktywności. |
![]() Alamar ![]() |
Nie sądzę, by to był dobry pomysł, gdyż czat... ma specyficzny klimat i raczej moze odstraszać, niż przyciągać... do tego służy częśto do prywatnych rozmów niezwiązanych z tematyką Groty. |
![]() Nicolai ![]() |
Przypomniało mi się... byłoby super jakby dało się osadzać filmiki z YT na forum jak w privach. |
![]() Kammer ![]() |
Kiedy to już się da. :P |
![]() Nicolai ![]() |
Teach me master... |
![]() Kammer ![]() |
Use tag [yt=<numer>], Nicolai! |
![]() Nicolai ![]() |
To zmieniam propozycję... dodać przycisk YT do edytora postów ;) |
![]() Acid Dragon ![]() |
Na razie niestety żadnej zmiany edytora postów nie przewiduję. |
![]() Kammer ![]() |
To może dać taki buttonik jak przy pisaniu niusów/PMów/komnat, że po naciśnięciu wysuwa się lista z możliwymi komendami? To byłoby chyba bardzo pomocne dla nowych. |
![]() Nicolai ![]() |
Ej... on nawet z sensem gada :P |
![]() Tarnoob ![]() |
Popieram, mimo że nie korzystam. Poza tym samo przeglądanie czatu niech będzie dostępne. Nie przekonamy się, jak wpływa na postronnych, dopóki nie spróbujemy. Chyba nie ma tam aż tylu wulgaryzmów, żeby kogoś odstraszać. |
![]() Andruids ![]() |
Stanowczo oponuję. Oprócz argumentów, które już zostały przytoczone, dodam, że dowolne wchodzenie przez każdego anonimowego użytkownika da furtkę do jeszcze większych wybryków. Wtedy moderacja będzie się musiała jeszcze bardziej zaostrzyć, a to uderzy tylko w regularnych cmentarzowiczów. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 - 14 - 15 |
temat: Propozycje zmian w Grocie |
![]() |