Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [VCMI/projekt] Bastion Town / Pawilon
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 32 - 33 - 34

Górski Krasnolud PW
1 stycznia 2024, 13:14
Czy mógłby ktoś wrzucić obecny line-up? Najlepiej w postaci screnna z okienka rekrutacji.

Nephretes PW
3 stycznia 2024, 13:35
Albo gify wszystkich jednostek? :P

Z samej klatki nowe sfinksy bardzo mi sie podobaja, gratulacje

val-gaav PW
3 stycznia 2024, 18:53
Lineup dla leniwych :
https://www.mediafire.com/file/ot24yry6yra0y9e/simplescreenrecorder-2024-01-03_18.47.20.mkv/file

Andruids PW
2 stycznia, 22:26
Pawilon... SZYBUJE!

A to za sprawą najnowszej aktualizacji, w której, za namową ludzi mądrzejszych ode mnie, wzmocnione zostały statystyki i umiejętności jednostek, aby Pawilon był w stanie konkurować z innymi miastami. Subtelnie obniżone zostały też koszt i wymagania budynków.

Maskotką aktualizacji jest Uadżet, który otrzymał przy okazji nową grafikę.

Aktualizacja jest już dostępna w launcherze VCMI, zachęcam do testowania.

Bacus PW
3 stycznia, 15:15
Czemu Wadżet stał się Uadżetem?

Andruids PW
3 stycznia, 16:00
Jakiś czas temu pewien fan modyfikacji, razem z innymi poprawkami do polskiego tłumaczenia, wysłał również propozycję zmiany w ogóle jeszcze nie spolszczonego wtedy "Wadjeta". Po krótkim researchu okazało się, że rzeczywiście taka jest polska pisownia tej nazwy i taka też występuje w oficjalnym polskim tłumaczeniu Age of Mythology. Więc nie do końca chętnie (przyzwyczaiłem się już do starej nazwy), ale zaakceptowałem tę propozycję.

Bacus PW
3 stycznia, 17:06
Aha, ok dzięki.

Dark Dragon PW
15 kwietnia, 10:24
Te umiejętności Jeźdźców działają na Pustyni i na Wydmach?

Jak działają zaklęcia rzucane przez ulepszone Sfinksy? U mnie nigdy nie rzucają zaklęć na przeciwnika, a w opisie mają 100% szans.

Jak działają Szale Bogów Anubisów?

Pożeranie Ammutów działa tak samo jak Wysysanie życia Wampirów?

Warmonger PW
15 kwietnia, 19:02
Sfinksy - Blokują rzucanie pozytywnych zaklęć na pzeciwnika.

Ammuty - +3 HP za każdy atak, efekt stackuje się bez ograniczeń.

Anubis - Obniża atak / obronę przeciwnika do 0 (w oryginale, było balansowane w modzie PvP).

15 kwietnia, 22:22
Dodam tylko, że jednostki Pawilony mają wbudowaną wikipedię. Kliknięcie prawym przyciskiem myszy w tym miejscu pokazuje okno z dokładniejszym opisem umiejem.

Pointer PW
16 kwietnia, 07:45
@Andruids

To zauważ jeszcze, że to nie jest ten Wadjet/Uadżet, tylko ta Wadjet/Uadżet. Więc nie "spolszcznego Wadjeta", a "spolszczonej Uadżet".

A tak poza tym, to super robota!
strona: 1 - 2 - 3 ... 32 - 33 - 34
temat: [VCMI/projekt] Bastion Town / Pawilon