Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XDark MessiahHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
jesteś zalogowany jako Nieznajomy
zaloguj się    załóż konto
Baszta Czempionów (Duel of Champions)temat: Zakupy za dzikie karty
komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions)

Laiczek PW
17 listopada 2013, 12:42
Witam

Zmieniono zasady używania części kart. Kiedyś kartę "Wrota do Nikąd" można było mieć w talii w kilku egzemplarzach, obecnie można mieć tylko 1. I tak jest z innymi epickimi czarami oraz z częścią łutów szczęścia.

Zatem opłaca się inwestować dzikie karty jedynie w kilka epickich stworzeń. Resztę lepiej jest kupować pojedynczo.

Życzę udanej zabawy.

Kammer PW
17 listopada 2013, 13:24
Nie, nie zmieniono epickich zaklęć. One zawsze były unikatami. Jedyne unikatowe łuty szczęścia to szóstka "bohaterskich" i znerfione Więzienie.

Jeśli dalej chcesz pisać takie oczywistości, to lepiej edytuj ten post, zamiast tworzyć coraz to nowe tematy...

Laiczek PW
17 listopada 2013, 14:37
Zatem jak to jest możliwe, iż pół roku temu gracz użył 2 kart "Wrót do Nikąd"?

Wszystkie informacje są zawarte tutaj:
http://www.duel.acidcave.net/
i wystarczy sobie poczytać. Zatem w ogóle otwieranie jakiegokolwiek posta jest bez sensu wg twej logiki. Ale są ludzie, którzy mogą pewne rzeczy przeoczyć i po to tworzę pojedyncze posty z kluczowymi informacjami.

Są ludzie, którzy dopiero rozpoczynają rozgrywkę i mam nadzieję, iż się szybko rozwiną, gdyż ciągła gra z tymi samymi graczami jest wielce nudząca.

Kammer PW
17 listopada 2013, 15:05
Masz jakiś dowód na podwójne użycie tej karty? Tworzenie tematów z jedną informacją jest przesadą. Zamiast tego powinieneś edytować temat, do którego podałem linka.

Jeżeli mówimy o tej karcie to chętnie dowiem się, jak można było rzucić dwa razy unikat. Teraz da się to zrobić korzystając z tego

Laiczek PW
17 listopada 2013, 15:43
Nie, ale pamiętam, iż byłem bez takiej karty, a na stole zostały wyłożone przez przeciwnika 2. Po prostu je rzucił.

Post ten ma przestrzec graczy przed zakupami za dzikie karty wielu epickich zaklęć, które będą im zbędne. Sam niejednokrotnie kupowałem za dzikie pierwszy egzemplarz, a dzisiaj mam po kilka zbędnych wersji, które otrzymałem z pakietów.

Zatem jak ktoś ma wybór pomiędzy czarem, łutem czy stworzeniem niech w pierwszej kolejności inwestuje w stworzenia.

Hayven PW
17 listopada 2013, 18:39
Cóż, to jest chyba oczywiste, że DK używamy jedynie do uzupełniania talii?

Laiczek PW
21 listopada 2013, 19:32
Stworzenia, które mogą być pojedyńcze w talii:

1. Siewca Zagłady
2. Atropos, Tkacz Nieumarłych
3. Zaklinacz Krwi
4. Shi-No-Shi

Kammer PW
21 listopada 2013, 19:49
Stworzenia, które mogą być pojedyncze w talii:
1. Eleonore;
2. Anael;
3. Siewca Zagłądy;
4. Hikyu;
5. Nyorai Sairensa;
6. Raya;
7. Atropos;
8. Damran;
9. Zaklinacz Krwii;
10. Zefiria;
11. Nur;
12. Hesafah;
13. Shi-No-Shi.

Jak ktoś tego nie wie, to polecam przejrzeć ołtarz życzeń w poszukiwaniu kart, których typ zaczyna się od "Unikalne stworzenie".

Dark Dragon PW
24 listopada 2013, 17:57
Zamykam ten absurdalny temat. Następnym razem proszę o zdawanie takich pytań w temacie "Pytania wszelakie".
temat: Zakupy za dzikie karty

powered by phpQui
beware of the two-headed weasel