![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Podziemna Tawerna |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31 | |
![]() anonim1233 ![]() |
Przypomina mi jednak bardziej Age of Wonders niż hirołsów. |
![]() Nicolai ![]() |
Bitwy są w stylu Hirków, ale to chyba tyle. Reszta to bardziej Civka. |
![]() anonim1233 ![]() |
Dzisiaj premiera nowych Settlersów. Ktoś już kupił i zagrał? |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Ostatnio odkryłam świetną platformówkę i muszę się z Wami podzielić tą wiedzą: Połączenie takich gier jak Warioland 4 i Sonic, polane sporą dawką absurdalnego humoru z szefem pizzerii w roli głównej. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty, to gorąco polecam |
![]() Andruids ![]() |
Trafna rekomendacja doskonałej gry. Jeśli ktoś grał w demo z 2019 roku to z pewnością zauważy jak dopracowana i doszlifowana jest pełna wersja. Twórcom należy się ogromne uznanie i mam nadzieję, że rosnący trend fanartów i crossoverów dopiero nabiera rozpędu. |
![]() Yaaqob ![]() |
anonim1233: Dzisiaj premiera nowych Settlersów. Ktoś już kupił i zagrał? Słyszałem od osoby, która kupiła i grała: - najgorsze settlery w historii, - za latwe, okrojone surowce... - brak mozliwosci gry vs AI na dowolnej mapie 3 "rasy" ale kazda taka samaniby ze maja inne jednostki - opis inny ale wyglada ze tylko skin i wyglad ataku inny ... |
![]() Kastore ![]() |
Drama jest. |
![]() avatar ![]() |
Silence of the Siren. Trailer ma już siedem miesięcy ale nie przedostał się do szerszej publiczności. Powstaje klon Heroes III, ale... w konwencji space-opera SF/ Nie więcej nie wiadomo, oprócz tego, że można się zapisać do wishlisty na Steamie. |
![]() Hayven ![]() |
Prawda, inaczej jak klonem to tego się nazwać nie da. Czy tylko ja mam wrażenie, że te grafiki i ruchy wyglądają tanio? Jak z reklamy jakiejś chińskiej gierki F2P. (Nawet jeśli nie są same w sobie szczególnie brzydkie). |
strona: 1 - 2 - 3 ... 29 - 30 - 31 |
temat: Inne gry komputerowe |
![]() |