Witaj Nieznajomy!
|
temat: Kuźnia Dusz komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Maciass |
Witajcie bracia heroesowcy, mam problem odnośnie kuźni dusz mianowicie broni rodowych z DM oraz SoD nie mam, wszystkie pozostałe są... a dziwne bo zdobyłem bronie rodowe z DM i SoD mogę w nich biegać, ale nie mogę ich ulepszyć w kuźni... jakieś pomysły jak to zmienić ? |
Alamar |
Jedyne co możesz zrobić, to przypomnieć Ubisoftowi, że coś takiego istnieje i wymaga zaktualizowania o zawartość DLC i dodatku. :P |
Maciass |
No nic, napisałem im na fb, może przeczytają. :> |
Nemomon |
Powodzenia ;) Swoją drogą nie wiedziałem, iż takie cudo jak ta Kuźnia Dusz, istnieje :P. |
Maciass |
A widzisz, przydaje się. ;> |
M1S13K |
Nie ma tylko broni z SOD, Kostura ze Smoczej Kości i Ognistego Języka Smoka._I tak, ta strona ma wiele błędów... od siebie powiem tyle, że i tak jeszcze długo będziemy czekać, zanim coś zrobią. ;) |
Sobieski |
Kuźnia Dusz Może mi ktoś w skrócie wytłumaczyć jak ta strona w skrócie działa i czy w ogóle działa? Muszę być stale na niej zalogowany, czy tylko ustawiam co muszę i mogę się wylogować? Ile potrzeba PD do awansu Broni Rodowej na następny poziom? W dziale HVI jest podana taka ilość: 1. 0 2. 100 000 3. 1 000 000 4. 3 500 000 5. 7 000 000 ale gdzie indziej znalazłem taką wymaganą ilość: 1. 0 2. 100 000 3. 300 000 4. 600 000 5. 1 000 000 Ile Broni Rodowych da się wylewelować na 5 poziom podczas kampanii zakładając, że jest potrzebne 7 000 000 PD. W kampanii są łącznie 43 misje. |
Kammer |
Ha, pamiętam, że kiedyś z tego korzystałem. A potem zapomniałem sprawdzić, czy to zadziałało... Anyway - wydaje mi się, że chyba nic się nie zmieniło od czasu, gdy ostatnio z tego korzystałem - wybierasz broń rodową, odpalasz wszystko i wracasz za jakiś czas, by zobaczyć swoją wylevelowaną broń. Ja sobie właśnie ustawiłem kostur Ośmiu Głów Ashy na wbijanie czwartego poziomu, zobaczę, jeśli nie zapomnę, za 24h, czy zadziałało. |
Ursus |
Ja się dopiero teraz o czymś takim dowiedziałem. To nadal działa :0. Dałem sobie Kostur Ośmiu Głów Ashy do levelowania na poziom 3. Maksowanie skończy się za godzinę. |
Sobieski |
Ja się dowiedziałem o istnieniu tej strony jakoś w zeszłym tygodniu czytając komentarze pod filmikami dotyczącymi HVI na kanale Kolegi Ignacego. Rzeczywiście strona działa. Wylewelowanie Broni Rodowych na poszczególne poziomy trwa: 2 poziom: 10 minut 3 poziom: 1 godzina 4 poziom: 24 godziny 5 poziom: 336 godzin (14 dni) - tego jeszcze nie wiem, tak było podane w komentarzach, a ja na razie leweluję Ostrze Chaosu na 4 poziom, a to trwa cały dzień, o 18:30 będę wiedział dokładnie ile trwa lewelowanie na 5 poziom, chyba że ktoś napisze prędzej. Co do doświadczenia to aktualne jest ta pierwsza lista. Pewnie kiedyś była ta druga ale w jakimś patchu podnieśli wartości PD na poszczególnych poziomach do tych z pierwszej listy. Kastore, udało ci się wylewelować kostur Ośmiu Głów Ashy na 4 poziom? Wylogowywałeś się w tym czasie z Kuźni czy cały czas byłeś zalogowany? Nie wiem czy jak będę lewelował bronie na 5 poziom, to przez 14 dni muszę być cały czas zalogowany na stronie, czy mogę wyłączyć lapka. Taka ciekawostka W Kuźni Dusz jest dostępnych do lewelowania 24 z 32 Broni Rodowych dostępnych w HVI. Wylewelowanie w całości jednej broni zajmuje 15 dni 1 godzinę i 10 minut. Wylewelowanie wszystkich 24 broni zajmuje 361 dni i 4 godziny. Praca dla cierpliwych. :) I jeszcze ponowię pytanie do osób, które bronie lewelowały "ręcznie" z wartościami PD po patchu. Ile Broni Rodowych da się wylewelować na 5 poziom podczas kampanii skoro do osiągnięcia 5 poziomu jest potrzebnych 7 000 000 PD, a w kampanii są łącznie 43 misje? |
Kammer |
Nie wiem jak u Kastore'a, ale u mnie jest następująco: - teraz, przy sprawdzaniu, musiałem się ponownie zalogować, więc chyna zalogowanym trzeba być jedynie przy odpalaniu całego porcesu; - wbicie poziomu piątego kosztuje (dla tego Kosturu Ośmiu Głów Ashy) u mnie 336 godzin. Sobieski: Oj tam, zaraz praca dla cierpliwych... Pamiętam, jak w Heroes Kingdoms (nie mylić z Heroes Online!) najpierw trzeba było zebrać mnóstwo złota, drewna i rudy, potem jeszcze po 288 sztuk każdego rzadkiego surowca, a potem jeszcze wydać złoto, by to wszystko zsyntetyzować w Łzę Ashy... To była praca dla cierpliwych. :D
Praca dla cierpliwych. |
Sobieski |
Cierpliwych to może źle dobrane słowo. Bardziej by pasowało wytrwałych. W końcu 2, 3 i 4 poziom wbijasz łącznie w nieco ponad dzień, a 5 dwa tygodnie. I tak 24 razy. W końcu możesz zapomnieć po tych 2 tygodniach zajrzeć do Kuźni Dusz. PS Wbijam Ostrze Chaosu na 5 poziom. Powinienem skończyć 7 grudnia o 19:15. Myślę że do tego czasu nie zapomnę o nim. :) |
Ursus |
Czy podczas grania da radę korzystać z broni, która jest w trakcie levelowania? |
Dark Dragon |
Lepsze pytanie - czy komuś ta strona jeszcze działa? |
Asderuki |
Jak najbardziej. Aż się zdziwiłam bo nie wiedziałam o jej istnieniu, a tu taki psikus. Nie wiem jak w grze, ale na stronie się lewelowała XD |
Alamar |
Cytat: Ta strona nigdy nie działała dla części graczy. Druga część nie miała z nią żadnych problemów.Lepsze pytanie - czy komuś ta strona jeszcze działa? Więc jeśli komuś strona nie działa, to nic nie da się z tym zrobić. |
Kammer |
Niestety, zapomniałem. :D Wbiło mi czwarty poziom na Kosturze Ośmiu Głów Ashy, potwierdzam. Puściłem na bicie piątego poziomu, pewnie za pół roku sobie o tym przypomnę. :P |
Dark Dragon |
Cytat: Ta strona nigdy nie działała dla części graczy. Druga część nie miała z nią żadnych problemów. Więc jeśli komuś strona nie działa, to nic nie da się z tym zrobić. Właśnie sprawdziłem ponownie (chyba po raz 50.) i zadziałało O.o. EDIT: Wracam o 17:15 i znowu nie działa :P. |
Hieronim |
Cześć. Mam konto na Ubisoft, ale wyskakuje mi taki komunikat: "Your Uplay account does not seem to have any data found for Heroes VI". Co mam zrobić, żeby dodać te dane? I jeszcze pytanie nr 2 - w grze broń rodowa expi mi się tylko przez zbieranie expów ze skrzyń i kamieni wiedzy. Za bitwy nic nie dostaje. Czy to normalne? |
Acid Dragon |
Nie piszesz dokładnie gdzie próbujesz się dostać i gdzie widzisz ten komunikat. Jeśli chodzi o Kuźnię Dusz, to spróbuj wejść przez ten adres. |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: Kuźnia Dusz | wróć do komnaty |